Mladi kuglači „Obrtnika“ uspješni na prvenstvu države gdje je Luka Jazvić prvak u kategoriji U11

Autor: Jelenko Topić

Proteklog vikenda u Varaždinu je održano Prvenstvo Hrvatske u kuglanju za natjecateljsku sezonu 2018./2019. i to u kategoriji pomladak na kojemu su nastupili mlade igračice i igrači KK “Obrtnik” iz Požege popularne nazvani “Naranče”.

-S ponosom objavljujemo da imamo prvaka RH u kategoriji U11,  a to je Luka Jazvić osvojivši zlato, dok je brončanu medalju osvojila Nera Bakić u kategoriji U12 – ističu iz kluba.

Ništa manje vrijedan uspjeh je četvrto mjesto Dine Prnjavorca u kategoriji U12, te također isto mjesto Dore Horvatović u kategoriji U9.

Ostali rezultati su kod U10 – Andrej Salontai 8. mjesto, zatim U10 – Lana Srnović 13. mjesto i U11 – Ana Miloš 15. mjesto.

Za ove uspjehe zasluge ima trener Željko Lončar kojemu klub izražava zahvalu na izvrsnom radu i trudu, kao i svima koji su do sada podržavali ovaj projekt i rad s mladima:  Gradskom kuglačkom savezu, Županijskom kuglačkom savezu, Požeškom športskom savezu, Gradu Požegi, Županiji Požeško-slavonskoj i mnogima koji su svojim osobnim zalaganjem pridonijeli ovom projektu i očuvanju kuglanja u Požegi koje ima dugu tradiciju.

-Svjesni smo da samo ulaganjem u mlade možemo to i nastaviti, stoga smo ponosni što predvodimo u tome, a i uspjesi su vidljivi- zaključili su čelnici KK “Obrtnik” iz Požege.

Komentiraj: