MJESEC DO 2020.: Dočeci se pripremaju u niz dvorana i ugostiteljskih objekata, te u požeškoj Pješačkoj zoni

Autor: D.K.

Uobičajeno kao i prethodnih godina mjesec dana prije ulaska u slijedeću 2020. godinu pripremaju se svečani dočeci. Bit će ih dosta ponajprije u ugostiteljskim objektima, dvoranama, domovima, te jedan u požeškoj Pješačkoj zoni.

Kako je poznato grad Požega ima organizirani doček kod Poslovnog centra gdje će prije i poslije ponoći nastupiti glazbeni sastav Libreto uz obilje toplih napitaka. Susjedna Pleternica već nekoliko godina nema doček u tom terminu već u svome središtu organizira na Silevstrovo oko podneva svečanost, prvenstveno za najmlađe, a nastupit će tamburaši.

Najveći će dočeci biti u dvoranama ovaj puta u Provansi(Zagrađe) gdje će nastupiti sastav Estrada, te u Bijeloj kući(Blacko) uz Bisernicu.

U restoranu Zlatni Lug nastupit će Danko i Cocktail, u Grginom dolu novogradiški TS Merak, tamburaši Srce bećarsko će i ove godine svirati i pjevati u Lovačkog društva Psunj u Orljavcu, Vertigo band u restoranu Cool u sastavu Color trgovine, zatim Majestic band(bivši Bankrot) u restoran Schoon blick u Vetovu, skupina Gold u Doljanovcima, a svoj doček po tradiciji u planinarskom domu Lapjak u Velikoj imaju planinari požeškog Sokolovca.

Zasada nije poznato imaju li dočeke ostali ugostiteljski objekti u ovom kraju što ćemo objaviti nakon dobivenih informacija.

Ima i slučajeva da požeški glazbeni sastavi tu noć nastupaju izvan svoga kraja kao napr. Valentino band u društvenom domu Oriovac.

Foto: Ilustracija, pozega.eu

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek