Miroslav Škoro dijelio budilice da se ljudi probude na izbore, te kazao da se u kampanji plasiraju čudne stvari i to čudnim kanalima /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

-Moja karijera i moj život su vezani uz grad, a ispričavam se što nisam češće među vama jer mi je Požega uvijek na srcu – kazao je pred više stotina okupljenih građana u požeškoj Pješačkoj zoni Miroslav Škoro, kandidat za predsjednika RH  na nedjeljnim izborima zahvalivši svima na dolasku jer kaže da nitko nije došao na silu, niti  je u državnoj službi, a da neće dobiti ni kobasicu! Među brojnim građanima koji su ga došli podržati bilo je i desetak požeških bajkera članova Moto kluba Tsunami koji su nam kazali da to čine pojedinačno.

Dolazeći kao predsjednički kandidat najavio je dio svog programa.

-Tražim veće ovlasti, vratiti Hrvatsku narodu kako ne bi ključne poteze vukli stranački faraoni, te skinuti oligarhe sa vlasti, sad il’ nikad – istakao je Škoro i dodao da budućnost ovisi o građanima. Podijelio im je budilice kako bi se u nedjelju probudili i otišli na izbore.

-Vidjeli ste režiranu predstavu na sučeljavanju, izjava Kolinde Grabar Kitarović o korupciji o sigurnosnim službama je skandalozna, a proteklih dana tijekom preizborne kampanje plasiraju se u javnost čudne stvari, čudnim kanalima, pa čak i iz drugih zemalja – zaključio je Miroslav Škoro.

Najavio je da će u petak 20. prosinca od 11.55 sati biti duže vremena na svom Facebook profilu, te komunicirati s biračima i odgovarati na pitanja.

Među onima koji su se istakli organizacijom Škorinog nastupa je član požeškog stožera Branko Polić najavivši na razglas gosta kao novog predsjednika naše države!

Foto: D. Mirković [FAG id=269975]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek