Miro Rašić, čestita pobjednicima i zahvaljuje biračima: “Iako nisam dobio mandat, na raspolaganju sam svom gradu”

Autor: D.K.

Kao kandidat grupe birača za gradonačelnika Požege i neovisne liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu želim ovim putem ČESTITATI pobjedniku ovih lokalnih izbora HDZ-u na postignutom uspjehu, kao i svima ostalima koji su osvojili mandate te ušli u drugi krug za gradonačelnike i načelnike, pri čemu im svima želim da najbolji pobjedi u interesu boljeg života mještana sredina za koje su se kandidirali.

Čestitam i svima koji nisu ostvarili uspjeh jer oni su uspjeli i samim time što su imali hrabrosti kandidirati se.

Posebno bih istaknuo „fer“ i korektnu kampanju između svih aktera ovih izbora, što je veliki pomak naprijed u političkom diskursu na političkoj sceni u Požegi, i želim vjerovati da će tako ostati i u budućnosti.

Žao nam je što građani nisu prepoznali naš program koji je po mnogo čemu najkonkretniji, a i procijenjen kao najrealniji i provediv u svom punom smislu.

Da je naša lista ušla u Vijeće, vjerujem da bismo to pokazali djelima kako smo i koncipirali kampanju, u smjeru konkretnih mjera za gospodarstvo s izgradnjom čvrstih temelja budućnosti zapošljavanja i pokretanja obrtništva, malog poduzetništva te industrije, što i je razlog odljeva mladih obitelji iz Požege.

Svojim sam radom protekle četiri godine kao nezavisni vijećnik dokazao da na političkoj sceni nismo svi isti i da se može bolje ako se hoće.

50% birača ne izlazi na izbore, što znači da su zadovoljni situacijom i trendom kojim ide Požega i županija, jer da nisu, izišli bi i glasali za nove pojedince.

Obzirom da više neću biti gradski vijećnik, sve mjere koje smo pripremili u svom programu, kontakte koje imam izvan Požege, pa i RH, rado stavljam na raspolaganje budućem gradonačelniku i Gradskom vijeću. Stavljam se na raspolaganje kao podupirući faktor svim projektima u kojima mogu pomoći svojim znanjem, upornošću, kontaktima i uvjerenjem da Požega može bolje.

Molim i apeliram da buduća vlast učini maksimalno kako bi bila vlast dijaloga, profesionalnog odnosa i osjećaja za „malog“ čovjeka u potrebi te odgovornog upravljanja sredstvima proračuna koji svi punimo redovitim plaćanjem svojih nameta da bi život gradili i nastavljali ovdje, a ne preko granica RH.

Strategija i plan razvoja grada neka budu temeljito revidirani jer više nego išta drugo bitno je da se svi projekti smisleno provode po prioritetima u cilju stvaranja uvjeta za poduzetništvo i klimu optimizma za kvalitetniji život mladim ljudima te generacijama koje dolaze.

Svako dobro svima, puno zdravlja, strpljenja i dobrih projekata s vrhunskim rezultatima u napretku našeg prekrasnog grada Požege od srca želim u svoje osobno ime i u ime svih članova moje nezavisne liste

„I TI ZNAŠ DA POŽEGA MOŽE BOLJE!“

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek