Mimohodom vatrogasnih vozila ulicama grada, euharistijskim slavljem i polaganjem vijenaca požeški vatrogasci obilježili svoj dan /FOTO/

Autor: D.K.

Na dostojan način primjerenom i prilagođenom pandemijskom vremenu požeški su vatrogasci proslavili svog Nebeskog zaštitnika svetog Florijana.

Sudjelovali su na svečanom misnom slavlju u požeškoj Katedrali koje je predvodio preč. Mladen Štivin nakon kojeg su se zadržali i na klanjanju u katedralnoj kripti.

Položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade u Požegi u znak sjećanja na sve poginule i umrle vatrogasce i hrvatske branitelje.

Mimohodom vozila ulicama grada su požeški vatrogasci prošli s upaljenim sirenama krenuvši iz Vatrogasnog doma preko Trga sv. Trojstva i glavnim ulicama.

Čestitku vatrogascima uputio je i predsjednik požeško-slavonske Vatrogasne zajednice Željko Petrović koju prenosimo u cijelosti:

Povodom 4. svibnja –blagdana Sv. Florijana, našeg zaštitnika,  te Dana vatrogastva RH, svim vatrogascima upućujemo iskrene čestitke.

            Želimo Vam puno uspjeha u radu i neka vas blagoslov Sv. Florijana prati prilikom obavljanja složenog i nadasve odgovornog posla.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88