Požega.eu

Milka Matoković postala prabaka u nepunih 60 godina života /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Milka Matoković postala prabaka u nepunih 60 godina života /FOTO/ Požega.eu | Milka Matoković postala prabaka u nepunih 60 godina života /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
D.M.

Milka i Ivica Matokovića iz Drškovaca mladi su dobili epitet „pra“, ona bake a on djeda. Njoj je 58 a pradjedu 62 godine života. To veselje im je pričinila unuka Mihaela koja je u požeškoj bolnici rodila malog Nou. Ipak, najsretniji je bio otac Josip.
Na očekivanu vijest, pradjed Ivica pozvao je roditelje, rodbinu i prijatelje malog Noe u Drškovce. Narezivale su se kobasice i kulinove seke, na ražnju su se peklo carsko meso. Izobilje svakojakog ića i pića.
Presretan je bio i Josipov djed Franjo Kligl koji je eto igrom slučaja deset godina stariji od prabake Milke. On je u rođenju maloga Noe vidio najveći blagoslov i veliku nadu spasenja.
Pala je i pjesma a neko se dosjetio one narodne izreke: „Tko rano doručkuje i rano se oženi nikada ne pogriješi“. Eto malo optimizma u crnilu demografskih podataka u najnovijem popisu stanovništva Republike Hrvatske.
Ali neće završiti smo na ovome. Veliko veselje se priprema u Društvenom domu u Drškovcima sljedeće nedjelje do kada će prema očekivanjima mali Noa izaći iz bolnice.

Foto: D Mirković

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo