Milanu Božiću priznanje za najbolji kestenov med: “Pčelarstvo je prije svega ljubav a poslije toga ozbiljna gospodarska djelatnost” /FOTO-VIDEO/

Autor: D.K.

U sklopu manifestacije Martinje & Okusi jeseni koja je održana u požeškoj pješačkoj zoni dodijeljena su priznanja najboljim proizvođačima meda. Na ocjenjivanje je pristiglo 97 uzoraka meda, rekao je Tomislav Prpić koji je ispred Udruge Zlatna dolina zahvalio Požeško-slavonskoj županiji, gradovima Požegi, Pakracu i Lipiku što su pomogli u organizaciji Županijskog ocjenjivanja meda.

Na svečanosti uručivanja najboljim proizvođačima meda bili su, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, zamjenik gradonačelnika grada Požete dr.sc. Borislav Miličević i direktorica Turističke zajednice grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.

Čestitke pčelarskim udrugama i Turističkoj zajednici grada Požege na organizaciji sajma uputio je zamjenik gradonačelnika grada Požete dr.sc. Borislav Miličević te naglasio da je pčelarstvo prije svega ljubav, a poslije toga ozbiljna gospodarska djelatnost.

-Iznimna čast mi je čestitati svim proizvođačima meda koji su se natjecali, a posebne čestitke idu nagrađenima. Mogu naglasiti da Hrvatska ima posebno mjesto u EU kada govorimo o proizvodnji meda. Još jednom svima čestitam – rekao je Borislav Miličević.

Riječi pozdrava uputila je i požeško-slavonska županica Antonija Jozić te naglasila kako joj je čast što može biti nazočna na dodjeli priznanja najboljim proizvođačima meda.

-Lijepa manifestacija privukla je brojne posjetitelje na ovu manifestaciju koji imaju što vidjeti i kupiti. Čestitam Turističkoj zajednici grada Požege na organizaciji manifestacije, a isto tako zahvaljujem pčelarskim udrugama na organizaciji ocjenjivanja meda. Upućujem i čestitke najboljima od najboljih – rekla je županica Jozić

Priznanje za bagremov med Nedeljku Draguljiću uručila je direktorica Turističke zajednice grada Požege Mirna Šimunović-Svoboda. a za lipov med priznanje Predragu Gruiću uručio je zamjenik požeškog gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević. Ovogodišnjem pobjedniku Milanu Božiću priznanje je uručila požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot