Mihael Ivanović iz Biškupaca najbolji instalater „Grundfos“ crpki za centralna grijanja u našoj zemlji: Odmjerit će i snage s najboljima iz Europe na ISH sajmu u Frankfurtu

Autor: DK

Tvrtka „Grundfos Croatia“ iz Zagreba i ove je godine organizirala natjecanje instalatera njihovih pumpi za centralna grijanja iz cijele zemlje. Tako je izabran najbolji Grundfos instalater za Hrvatsku. Najspretniji i najbrži ovaj puta bio je Mihael Ivanović iz Biškupaca koji je svoje vještine pokazao u montaži pumpe „Scala 2“ i balansiranju sustava grijanja uz „Alpha 3“ crpku.

Mihael će sudjelovati na „ISH sajmu 2019.“ u Frankfurtu, gdje će se zajedno s ostalim instalaterima iz cijele Europe natjecati za najboljeg Grundfos instalatera i tako imati priliku osvojiti poklon bon u vrijednosti od 10 tisuća eura za putovanje iz snova.

Drugo mjesto osvojio je instalater Zdravko Jurak koji je dobio poklon bon za vikend za dvoje u Termama Tuhelj. Treće mjesto osvojio je Marjan Milković koji je na dar dobio Grundfos crpku Conlift.

-Ovo natjecanje instalatera je osmislio proizvođač „Grundfos“ s ciljem okupljanja i druženja instalatera najprije iz Hrvatske, a onda i iz cijelog svijeta na koje idu samo tri najbolja iz naše zemlje čime prolaze dalje i kvalificiraju se za svjetsko natjecanje- kazao nam je Mihael Ivanović. 

Svjetsko natjecanje u instalaterskim vještinama će se održati na sajmu ISH u Frankfurtu na Majni(Njemačka) od 11. do 15  ožujka ove godine gdje će Mihael sa svojom tvrtkom „Ivanović instalacije“ braniti boje Hrvatske. 

-Nadam da ću uspjeti obraniti naše boje pa tako donijeti ljepe vijesti, a motivacija je velika jer je glavna nagrada za najboljeg instalatera 10 tisuća eura tj. putovanja po želji – rekao nam je Ivanović.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: