/FOTO/MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE LOVACA STRIJELACA: Požežanin Hrvoje Korov na drugoj poziciji, a Anti Vitalia nagrada sa sportsku korektnost

Autor: D.K.

POŽEGA – Više od 50 lovaca i lovkinja s područja šest županija među kojima i Primorsko-goranske nastupilo je na predjelu Leštat pod Papukom na tradicionalnom međužupanijskom natjecanju strijelaca u gađanju meta srnjaka, koje je organiziralo Lovačko društvo „Jelen“ iz Požege.

Sudionici su gađali metu srnjaka sa udaljenosti od stotinu metara i to po tri hica sa lovačke čeke, podignute za potrebe ovog zanimljivog natjecanja, te po dva hica sa lovačkog štapa.

Budući je nakon prvog kruga pucanja bilo dosta lovaca sa istim brojem bodova uslijedilo je raspucavanje, te su proglašeni pobjednici.

Prvoplasirani je Marko Kovačević(LD „Bilogora“ Kapela pokraj Bjelovara), drug je Hrvoje Korov(„Jelen“ Požega), te treći Veljko Županić(„Fazan“ Daruvar).

Nagradu za sportsku korektnost(fair play) dobio je Ante Vitalia(„Jelen“ Požega) jer je svoju poziciju prepustio lovkinji. Posebnu nagradu primila je Anita Škrt(„Fazan“ Ruševac kraj Križevaca) kao najbolje plasirana lovkinja, a sve sudionice ovog zanimljivog natjecanja primile su priznanja.

Sudačka ekipa na čelu sa Požežaninom Marijom Levarom odlično je obavila svoj zadatak, a druženje sudionika nastavljeno je do večernjih sati.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek