MEĐUŽUPANIJSKI TURNIR LIMAČA – Četiri prvoligaške ekipe dokaz su kvalitete natjecanja /FOTO/

Autor: B.M.

POŽEGA – Malonogometni turnir limača “NK Slavonija 2018″ održava se tijekom današnjeg dana u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Organizira ga Nogometni klub Slavonija, a namijenjen je mladim igračima rođenim 2008. i mlađe. Svečanom otvorenju prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha, dok se gradonačelnika Darka Puljašića očekuje na zatvaranju današnjeg turnira kada bi trebao podijeliti medalje i pehare.

-Ovo je jedan od najjačih turnira ovog uzrasta u regije, a tome svjedoči sudjelovanje četiri prvoligaške ekipe. Ukupno će sudjelovati 150 igrača iz šest različitih županija. Ekipe koje sudjeluju na turniru su: NK Osijek, NK Rudeš, HNK Cibalia 1, HNK Cibalia 2, NK Slavonija, NK Požega, NK Bregana, NA NO Limit Virovitica, HNK Željezničar Slavonski Brod, NK Marsonia Slavonski Brod, Donji Miholjac i ŠN Legen Slavonski Brod. Zagrebačka županija zastupljena je s dvije ekipe, Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska i Požeško-slavonska također s dvije, dok je Brodsko-posavska najbrojnija s tri, a Virovitičko-podravska s jednom ekipom,”izvjestio je voditelj škole nogometa NK Slavonija, profesor Mario Raguž.

– Lijepo je danas vidjeti ovu mladost u našoj sportskoj dvorani i nadam se da ćemo se viđati i narednih godina, kako budete rasli i stasali na sportskim terenima. Želim vam puno sreće i uspjeha, da natjecanje prođe u fer i korektnoj borbi, bez ozljeda, a na kraju neka pobjedi onaj najbolji. Uživajte danas u našem gradu. – rekao je Troha.

Utakmice se igraju 1 puta 18 minuta do završnice, a tada ide 2 puta po 10 minuta. Igraju se utakmice cijeli dan, a zatvaranje turnira i podjela pehara i medalja je predviđena za 19.30 sati.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88