MEĐUŽUPANIJSKI TURNIR LIMAČA – Četiri prvoligaške ekipe dokaz su kvalitete natjecanja /FOTO/

POŽEGA – Malonogometni turnir limača “NK Slavonija 2018″ održava se tijekom današnjeg dana u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Organizira ga Nogometni klub Slavonija, a namijenjen je mladim igračima rođenim 2008. i mlađe. Svečanom otvorenju prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha, dok se gradonačelnika Darka Puljašića očekuje na zatvaranju današnjeg turnira kada bi trebao podijeliti medalje i pehare.

-Ovo je jedan od najjačih turnira ovog uzrasta u regije, a tome svjedoči sudjelovanje četiri prvoligaške ekipe. Ukupno će sudjelovati 150 igrača iz šest različitih županija. Ekipe koje sudjeluju na turniru su: NK Osijek, NK Rudeš, HNK Cibalia 1, HNK Cibalia 2, NK Slavonija, NK Požega, NK Bregana, NA NO Limit Virovitica, HNK Željezničar Slavonski Brod, NK Marsonia Slavonski Brod, Donji Miholjac i ŠN Legen Slavonski Brod. Zagrebačka županija zastupljena je s dvije ekipe, Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska i Požeško-slavonska također s dvije, dok je Brodsko-posavska najbrojnija s tri, a Virovitičko-podravska s jednom ekipom,”izvjestio je voditelj škole nogometa NK Slavonija, profesor Mario Raguž.

– Lijepo je danas vidjeti ovu mladost u našoj sportskoj dvorani i nadam se da ćemo se viđati i narednih godina, kako budete rasli i stasali na sportskim terenima. Želim vam puno sreće i uspjeha, da natjecanje prođe u fer i korektnoj borbi, bez ozljeda, a na kraju neka pobjedi onaj najbolji. Uživajte danas u našem gradu. – rekao je Troha.

Utakmice se igraju 1 puta 18 minuta do završnice, a tada ide 2 puta po 10 minuta. Igraju se utakmice cijeli dan, a zatvaranje turnira i podjela pehara i medalja je predviđena za 19.30 sati.

0 Comment