Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Među iskusnim oračima i 12-godišnji Patrik Pilaš iz Viškovaca /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Među iskusnim oračima i 12-godišnji Patrik Pilaš iz Viškovaca /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Među iskusnim oračima i 12-godišnji Patrik Pilaš iz Viškovaca /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

BIŠKUPCI / ANTUNOVAC - Na 14. natjecanju orača Požeško- slavonske županije i 3. natjecanju u oranju konjskim zapregama, na ratarskim površimana Kutjeva d.d. između Biškupaca i Antunovca okupilo se 10-ak traktora i pet konjskih zaprega koji su se prijavili za odmjeravanje snaga u disciplini oranja. Traktori se natječu u dvije kategorije, s plugom ravnjak i premetnjak.

Organizator natjecanja je Županijska udruga za organizaciju natjecatelja u oranju Požeško- slavonske županije, Savjetodavna služba i domaćin općina Velika, pod pokroviteljstvom Požeško- slavonske županije.

Natjecanje je na nazočnosti brojnih posjetitelja i natjecatelja otvorio Tugomir Majdak državni tajnik Ministarstva poljoprivrede s koji je bio i ravnatelj Savjetodavne službe Zdravko Tušek, zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović i predsjednica Općinskog vijeća općine Velika Antonija Pavlović.

Kako je i na koji način natjcanje počelo možete pogledati u fotogaleriji. O pobjedniku i drugim pojedinostima biti će poseban članak po dovršetku natjecanja.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo