Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Među 70 restorana u sklopu Tjedna restorana nema ni jednog iz požeškog kraja

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Od 24. ožujka do 2. travnja na području cijele zemlje održava se 26. po redu Tjedan restorana - mnogim gurmanima omiljena manifestacija. Brojni renomirani restorani diljem zemlje nudit će dnevne i večernje menije po promotivnim cijenama.

Ove godine uključili su se brojni stari, ali i neki novi restorani sa dobrom ponudom, a svrha je promocija i promidžba gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima.

Restorani koji sudjeluju u akciji svojim gostima nude posebne promotivne dnevne ili večernje menije. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu, a održava se dva puta godišnje. Ove godine u njemu sudjeluje 70 restorana diljem naše zemlje.

Čudno i nepoznato iz kojih razloga među ovogodišnjim sudionicima nema ni jednog restorana s područja Požeštine. To se odnosi i na naše susjedstvo tj. brodsko i gradiško područje. Najbliži požeškom kraju, a uključeni u ovu manifestaciju su Bulart 1887, Franz Koch i Zimska luka-Hotel Osijek, naravno svi iz Osijeka.

Prema dobivenim informacijama u Tjednu restorana ovih dana ponuda je cjelokupnog ručka po cijeni od 14 i 17 eura, te večere 14, 17 ili 20 eura ovisno o odabiru ponuđenog jelovnika što se smatra izuzetno povoljnim u odnosu na standardne cijene takvih obroka pogotovo na turističkom području naše zemlje i njenom glavnom gradu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.