Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Matica umirovljenika požeške županije usprkos pandemiji odradila dvije svoje značajne priredbe

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na kraju kalendarske godine članovi rukovodstva Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije iskazali su zadovoljstvo učinjenim u ovoj godini jer su okolnosti za okupljanja i organiziranje manifestacija bile izuzetno složene zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

-Uspjeli smo održati županijske sportske susrete u Jakšiću i glazbeno-pjevačku priredbu sa nastupom pjevačkih skupina umirovljenika održanu u požeškoj Svečanoj dvorani Gloria, a domaćin joj je bila Matica umirovljenika općine Čaglin – kazao nam je predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, koji je uputio čestitku članstvu za Božić i Novu godinu.

Pojedine umirovljeničke udruge u gradovima i općinama ovog kraja uspjele su održati dio svojih aktivnosti uključujući i izlete kao napr. Matica umirovljenika grada Pleternice, a na županijskoj razini izostala je zabava sa druženjem uz blagdan Svete Kate, te još neke aktivnosti.

Njihova su očekivanja da će dogodine uspjeti pripremiti i održati sve tradicionalne priredbe koje okupljaju više stotina umirovljenika.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.