Matica umirovljenika požeške županije usprkos pandemiji odradila dvije svoje značajne priredbe

Autor: Jelenko Topić

Na kraju kalendarske godine članovi rukovodstva Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije iskazali su zadovoljstvo učinjenim u ovoj godini jer su okolnosti za okupljanja i organiziranje manifestacija bile izuzetno složene zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

-Uspjeli smo održati županijske sportske susrete u Jakšiću i glazbeno-pjevačku priredbu sa nastupom pjevačkih skupina umirovljenika održanu u požeškoj Svečanoj dvorani Gloria, a domaćin joj je bila Matica umirovljenika općine Čaglin – kazao nam je predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, koji je uputio čestitku članstvu za Božić i Novu godinu.

Pojedine umirovljeničke udruge u gradovima i općinama ovog kraja uspjele su održati dio svojih aktivnosti uključujući i izlete kao napr. Matica umirovljenika grada Pleternice, a na županijskoj razini izostala je zabava sa druženjem uz blagdan Svete Kate, te još neke aktivnosti.

Njihova su očekivanja da će dogodine uspjeti pripremiti i održati sve tradicionalne priredbe koje okupljaju više stotina umirovljenika.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek