Matica umirovljenika kaptolačke općine nastavila tradiciju okupljanja drugog dana blagdana Duhova /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Unazad tridesetak godina osobe treće životne dobi iz kaptolačkog kraja okupljaju se svake godine na drugi dan blagdana Duhova. To je nastavljeno i ove godine u organizaciji Matice umirovljenika općine Kaptol, a uz oko 200 umirovljenika gosti su bili načelnik Općine Kaptol Mile Pavičić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, te čelnici umirovljeničkih udruga općina i gradova ovog kraja.

-Nastupili smo na pjevačkim i sportskim susretima umirovljenika naše županije, organizirali izlet u Daruvar, natjecali su u pikadu, obilježili Stepinčevo, a planiramo pohoditi Daruvarske toplice, te se pripremiti za jesenske aktivnosti pjevača i sportaša – kazao je u ovoj prigodi Ivan Ronta, predsjednik kaptolačke Matice umirovljenika. Zahvalio se Općini Kaptol na potpori, te najavio više druženja do kraja godine.

-Pandemija korona virusa je ostavila traga na svim aktivnostima, nadam se da ćete ostvariti sve planove, a želim svima dobro zdravlje i dug život – istakao je pozdravljajući svoje sumještane treće životne dobi načelnik Općine Kaptol Mile Pavičić.

Pohvale za rad izrekao je i Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika županije, te najavio sportske i glazbene susrete u rujnu i listopadu.

Tijekom druženja nastupila je glazbena skupina Gold u sastavu Ivica Kumpf i Ivan Đurić Šljivo tako da je bilo mnogo veselih pjesama, plesova i kola.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88