Maštom u ples, plesom kroz život /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P.

U Gradskom kazalištu Požega, UO Plesna radionica Ilijane Lončar predstavila je 16. zimsku produkciju pod nazivom “Plesom kroz život”. Ljubav prema lijepom pokretu, maštovitost i kreativnost pokazalo je 150 plesača u dobi od 3 do 17 godina.

I ovogodišnju zimsku produkciju već po tradiciji, oblikovali su plesači svojim prijedlozima, maštom i kreativnom energijom. Plesni kreativci pod stručnim vodstvom vrsne koreografkinje i pedagoginje Ilijane Lončar izveli su 12 grupnih i jednu solo izvedbu.

“150 plesača svih uzrasta biti će razdijeljeno u ukupno 4 termina izvedbe kroz A i B program ( dvije premijerne i dvije reprizne) kako bi  naša vjerna publika uspjela uživati u novim koreografijama plesača ( 3 – 17 godina). I ovog puta bavili smo se temama koje su prilagođene uzrastu, otvorili smo svijet mašte kako bi pokazali beskrajne mogućnosti dječje kreativnosti i stvaralaštva.” rekla je Ilijana Lončar.

Zbog epidemioloških mjera, premijerne izvedbe 29. siječnja mogu se gledati i putem video prijenosa na YouTube kanalu Ilijane Lončar. a reprizne izvedbe su 30. siječnja i to u dva termina – od 11,00 i 18,00 sati.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek