MARTINJE U „ZLATNOM LUGU“: Vinski kumovi iz dva kraja zemlje jedan iz Kaštela, drugi iz Požege /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Dr. Berislav Andrlić, prodekan za razvoj Veleučilišta u Požegi i Siniša Mirčić iz Kaštela, poslovni partner i prijatelj obitelji Pandžić bili su vinski kumovi na tradicionalnom obredu Krštenja mošta u vino u objektu Zlatni lug, a ceremonijal je predvodio Vlado Bauer, jedini vinski kardinal u Hrvata uz asistenciju vinskog ministranta Uroša Svitlice .

Bila je to zanimljiva i vesela fešta  sa gostima iz svih krajeva Hrvatske počevši od Osijeka, Varaždina i Zagreba pa do Splita na jugu naše zemlje.

Osoblje restorana Zlatni lug na čelu s voditeljem poslovanja Leom  Pandžićem i glavnim kuharom Marijanom Bekom za ovu prigodu priredilo je pravi blagdanski meni karakterističan za ovakvu večer.

-Kuhani svinjski buncek i dimljena domaća kobasica sa kiselim kupusom, te vinogradarski ćevap kao tradicionalni specijalitet vinogradara požeškog kraja su glavna jela na meniju – kazao nam je Leo Pandžić.

Dakako tu je bila domaća juha, kolači sa sirom  i jabukama, veliki izbor vina i drugo. Zabavljači su bili tamburaši požeške „Bisernice“ koji su dobro napunili plesni podij tako da je vesela atmosfera sa mnogo pjesme i plesa potrajala do pola 5 ujutro.

Foto: D. Mirković

       

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: