Marijana Aladrovića naslijedio Milan Jurković, njega pak Matej Begić, a šumarije Kutjevo i Pleternica dobile upravitelje Marka Barukčića i Aleksandra Teodorovića

Autor: Jelenko Topić

Proteklih mjeseci u požeškom kraju dosta se pričalo o promjenama na rukovodećim dužnostima u Upravi šuma Požega. Tragom toga saznali smo do kojih je promjena došlo. 

Voditelj Uprave šuma Podružnica Požega Marijan Aladrović, dipl. ing. šum.,  otišao je u mirovinu i radni odnos u Hrvatskim šumama prestao mu je dana 31. svibnja ove godine. te je na mjesto voditelja s poslova rukovoditelja Odjela za proizvodnju  premješten Milan Jurković, dipl. ing. šum, temeljem ugovora o radu na neodređeno vrijeme od  01. lipnja 2021. godine.

Nadalje dipl. ing. šum. Matej Begić, premješten je s poslova upravitelja šumarije Kutjevo na poslove rukovoditelja Odjela za proizvodnju, temeljem ugovora o radu na neodređeno vrijeme od 15. srpnja ove godine, a  Marko Barukčić, dipl. ing. šum.,  premješten je s poslova revirnika u šumariji Kamenska na poslove upravitelja Šumarije Kutjevo, temeljem ugovora o radu na neodređeno vrijeme od 15. srpnja ove godine.

Dipl. ing. šum. Radovan Rotar iz Pleternice,  premješten je s poslova upravitelja Šumarije Pleternica  na poslove stručnog suradnika za mehanizaciju u Odjelu za proizvodnju temeljem ugovora o radu na neodređeno vrijeme od 15. srpnja ove godine, a  Aleksandar Teodorović, dipl. ing. šum., premješten je s poslova revirnika u Šumariji Čaglin na poslove upravitelja Šumarije Pleternica, temeljem ugovora o radu na neodređeno vrijeme također od 15. srpnja 2021. godine. 

Navedene podatke na naše traženje dobili smo od Službe odnosa s javnošću direkcije Hrvatskih šuma u Zagrebu.

Čestitamo svima na premještaju, odnosno na postavljanju na ove rukovodeće dužnosti.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek