Malonogometni turnir u Požeškim Sesvetama: Prvo mjesto MNK Pleternci, drugo ekipi iz Bilica, treće Jakšićanima

Autor: DK

POŽEŠKE SESVETE – Na jučerašnjem Memorijalnom turniru u malom nogometu, 5. po redu, u Požeškim Sesvetama koji je bio posvećen preminulom članu mjesne zajednice Mladenu Keču – branitelju, policajcu, suprugu, ocu i dragom prijatelju nastupilo je 13 ekipa koje su odmjerile snage, a oni najbolji koji su pobijedili primili su zaslužne nagrade, pehare i priznanja. 

Među muškim ekipama nastupile su momčadi iz Jakšića, Pleternice, Zagrađa, Frljevaca-Kadanovaca, Zarilca, Grabarja, Ašikovaca, Pavlovaca, Bresnice, Kutjeva i Bilica.

Tomislav Ećimović (Romić) voditelj ekipe iz Bilica i Marina Keč-Pejnović

Prvo mjesto zasluženo je pripalo ekipi MNK Pleternica, drugo ekipi iz Bilica, predvođenoj Tomislavom Ećimovićem, treće Jakšićanima, a četvrto ekipi iz Pavlovaca.

Nikola Đak iz Pavlovaca bio je najbolji strijelac, Dominik Stojanović, najbolji golman (nije primio niti jedan gol) dok je najbolji igrač bio Valentin Gazilj iz ekipe MNK Pleternica. Svi su oni primili pehare.

Za prvo osvojeno mjesto članovi ekipe su dobili 1.200 kuna + PEHAR & MEDALJE, drugo 600 kuna + PEHAR & MEDALJE, treće 300 kuna PEHAR & MEDALJE te četvrto 10 pića + PEHAR.

Odigrana je i revijalna ženska nogometna utakmica na kojoj su nastupile ekipe iz Zagrađa i Velike kojima je nagrade uručio načelnik općine Velika Vlado Boban.

Ekipama i gledateljima je bila u ponudi bogata gastronomska ponuda.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: