Malonogometni turnir u Bilicama, nedjelja 2.srpnja: “Pozivamo sve naše sportske prijatelje ali i one koji će to tek postati”

Autor: DK

BILICE – Vrijedni članovi Mjesnog odbora Bilice na čelu s novim predsjednikom Tomislavom Ećimovićem u nedjelju 2.srpnja 2017. godine organiziraju malonogometni turnir. Biti će to zanimljiva sporstska manifestacija na koju su svoj dolazak najavile brojne ekipe. Kako i ne bi jer gotovo da nema turnira u Požeštini ali i šire da na njemu nije sudjelovala “opasna” ekipa iz Bilica koja je odnosila pobjede i zasluženo pobjeđivala odnoseći uz prva, druga i treća mjesta.

Sportskim prijateljima i onima koji će to tek postati širom su otvorena vrata za dolazak na malonogometni turnir koji počinje u nedjelju od 15 sati. Do kada? Kako sada stvari stoje i do ranih jutarnjih sati jer je već do sada prijavljen ne mali broj ekipa. Organizator se savjesno s punom odgovornošću priprema kako nitko ne bi ostao žedan niti gladan, a neće ne nedostajati i glazbe u živo. Organizacija na visini zadatka i ništa se ne prepušta slučaju.   

Uplata po ekipi je 150 kuna. Igra se na travi 4+1. Prva nagrada je tisuću kuna + pehar, druga 500 + pehar, a treća 200 + pehar.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem turniru koji je bio organiziran u ovom vremenu odazvale su se 24 ekipe, a za ovogodišnji se, prema riječima organizatora, očekuje još veći broj ekipa. Svi su dobro došli!

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: