Malonogometaši Doljanovaca i Podgorja pobjednici Memorijalnog turnira u čast Marka Pavličeka [FOTO]

Autor: Jelenko Topić

Proteklih godina održana su tri, a ovog vikenda četvrti Memorijalni turnir Marko Pavliček jer su dvije godine izostali turniri zbog pandemije koronavirusa. Ovoga puta domaćin je bila Udruga mladih Slavonac iz Ramanovaca, a okupljene igrače osam momčadi u dvorani Osnovne škole Vilima Korajca pozdravio je i otvorio natjecanje načelnik kaptolačke općine Mile Pavičić. Ta općina stalno daju potporu za organizaciju ovog Memorijala.

Turnir naizmjence svake godine u Kaptolu i Ramanovcima organiziraju Udruga Slavonac i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kaptol sjećaju se poginulog  Marka Pavličeka(21), koji je na povratku kući u Ramanovce izgubio život u prometu 13. studenog 2016. godine na autocesti kod Okučana, a bio je pripadnik 1. Postaje prometne policije grada Zagreba. Ovogodišnji je turnir okupio sedam momčadi iz požeškog kraja i ekipu Policijske uprave zagrebačke.

Prije turnira izaslanstva su na Markov grob položili vijence i cvijeće, a potpredsjednik Udruge Slavonac Mladen Miletić, koji je zajedno s predsjednikom Alenom Havrdom bio ključni nositelj organizacije, zahvalio se na odazivu. Ovom obilježavanju nazočila je obitelj pokojnog Marka i to otac Željko, majka Slavica, sestre Josipa i Ivana, te ostala rodbina.

Postignuti su slijedeći rezultati: DVD Kaptol-NK Kaptol 0:5, PU zagrebačka-Udruga Grbavica(Pleternica) 3:1, Super sport-Udruga Slavonac 1:0, MNK DiP(Doljanovci i Podgorje)-PU Požeško-slavonska 5:0, Grbavica-DVD Kaptol 5:3, NK Kaptol-PU zagrebačka 0:2, PU požeško-slavonska – Super sport 3:3, Slavonac-DiP 0:3, DVD Kaptol-PU zagrebačka 1:4, Grbavica-NK Kaptol 2:1, Super sport-DiP 1:3 i PU požeško-slavonska-Slavonac 5:1.

U  finalnoj utakmici DiP je boljim izvođenjem sedmeraca nakon neriješenog ishoda 0:0 pobijedio PU zagrebačku sa 2:0, pa je Željko Pavliček, otac pokojnog Marka pobjednicima uručio prijelazni pehar, a svi sudionici su primili zahvalnice za sudjelovanje.

Boje pobjedničke momčadi DiP(Doljanovci i Podgorje) branili su: Dejan Čatić, Slavko Tomić, Kruno Vargić, Antun Barić, Krešimir Čakalić, Denis Martinović, Luka Mijoković i Filip Martinović.

Poslije turnira sudionici i rodbina Marka Pavličeka proveli su ugodne trenutke  na zajedničkoj večeri i druženju u ramanovačkom društvenom domu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot