Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Malonogometaši Doljanovaca i Podgorja pobjednici Memorijalnog turnira u čast Marka Pavličeka [FOTO]

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Malonogometaši Doljanovaca i Podgorja pobjednici Memorijalnog turnira u čast Marka Pavličeka [FOTO] Požega.eu | Malonogometaši Doljanovaca i Podgorja pobjednici Memorijalnog turnira u čast Marka Pavličeka [FOTO]

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDProteklih godina održana su tri, a ovog vikenda četvrti Memorijalni turnir Marko Pavliček jer su dvije godine izostali turniri zbog pandemije koronavirusa. Ovoga puta domaćin je bila Udruga mladih Slavonac iz Ramanovaca, a okupljene igrače osam momčadi u dvorani Osnovne škole Vilima Korajca pozdravio je i otvorio natjecanje načelnik kaptolačke općine Mile Pavičić. Ta općina stalno daju potporu za organizaciju ovog Memorijala.

Turnir naizmjence svake godine u Kaptolu i Ramanovcima organiziraju Udruga Slavonac i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kaptol sjećaju se poginulog  Marka Pavličeka(21), koji je na povratku kući u Ramanovce izgubio život u prometu 13. studenog 2016. godine na autocesti kod Okučana, a bio je pripadnik 1. Postaje prometne policije grada Zagreba. Ovogodišnji je turnir okupio sedam momčadi iz požeškog kraja i ekipu Policijske uprave zagrebačke.

Prije turnira izaslanstva su na Markov grob položili vijence i cvijeće, a potpredsjednik Udruge Slavonac Mladen Miletić, koji je zajedno s predsjednikom Alenom Havrdom bio ključni nositelj organizacije, zahvalio se na odazivu. Ovom obilježavanju nazočila je obitelj pokojnog Marka i to otac Željko, majka Slavica, sestre Josipa i Ivana, te ostala rodbina.

Postignuti su slijedeći rezultati: DVD Kaptol-NK Kaptol 0:5, PU zagrebačka-Udruga Grbavica(Pleternica) 3:1, Super sport-Udruga Slavonac 1:0, MNK DiP(Doljanovci i Podgorje)-PU Požeško-slavonska 5:0, Grbavica-DVD Kaptol 5:3, NK Kaptol-PU zagrebačka 0:2, PU požeško-slavonska – Super sport 3:3, Slavonac-DiP 0:3, DVD Kaptol-PU zagrebačka 1:4, Grbavica-NK Kaptol 2:1, Super sport-DiP 1:3 i PU požeško-slavonska-Slavonac 5:1.

U  finalnoj utakmici DiP je boljim izvođenjem sedmeraca nakon neriješenog ishoda 0:0 pobijedio PU zagrebačku sa 2:0, pa je Željko Pavliček, otac pokojnog Marka pobjednicima uručio prijelazni pehar, a svi sudionici su primili zahvalnice za sudjelovanje.

Boje pobjedničke momčadi DiP(Doljanovci i Podgorje) branili su: Dejan Čatić, Slavko Tomić, Kruno Vargić, Antun Barić, Krešimir Čakalić, Denis Martinović, Luka Mijoković i Filip Martinović.

Poslije turnira sudionici i rodbina Marka Pavličeka proveli su ugodne trenutke  na zajedničkoj večeri i druženju u ramanovačkom društvenom domu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.