Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Malo ih je prevarilo piće: Jedan imao 1,53 a drugi 1,95 promila alkohola u krvi

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Arhiva, pozega.eu

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Malo ih je prevarilo piće: Jedan imao 1,53 a drugi 1,95 promila alkohola u krvi Požega.eu | Malo ih je prevarilo piće: Jedan imao 1,53 a drugi 1,95 promila alkohola u krvi

Malo ih je prevarilo piće: Jedan 1,53 a drugi 1,95 promila

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Arhiva, pozega.eu

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U utorak 4. lipnja 2024. oko 14.20 sati u mjestu Ferovac, policijski službenici su u prometu zatekli 53-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom.
Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Nešto malo kasnije, istog dana oko 19.25 sati u Požegi u Ulici Šeovački put, 44-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao neregistriranim traktorom, prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljala 38-godišnjakinja.
Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na raskrižju ulica Lovre Matačića i Vilima Korajca.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.