Mališani oduševljeno razgledavali policijska vozila, opremu, naoružanja, a borbene vještine ih ostavile bez daha /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Od onih starijih pa sve do najmlađih, kojih je bilo najviše, imali su priliku vidjeti s kojom opremom, vozilima, naoružanjem i raznom tehnikom koristi policija u svom svakodnevnom radu. Središnji požeški Trg sv. Trojstva bio je prepun zainteresiranih kojima su policijski službenici bili na usluzi, pojašnjavali im načine rada i rukovanja tehnikom i opremom, a u maloj mjeri su otkrivali i neke policijske metode kojima se koriste u svom svakodnevnom radu. 

Bila je to jedna jedinstvena prezentacija, do sada u prigodi obilježavanja Dana policije najbolje organizirana koju su budnim okom pratili uz načelnika Policijske uprave požeško-slavonske Željka Grgića, njegovog zamjenika Dalibora Bauera, voditelje Službi policije i krim policije Ivane Radić i Branka Štefančića, glasnogovornicu Nikolinu Janković, načelnike Policijskih postaja Požega, Pleternica i Pakrac, Ivana Zeljka, Gorana Alabera i Gorana Hrasića, njihovih pomoćnika te zapovjednika Interventne policije Alojza Romića i brojnih policijskih službenici.

U organizaciji Hrvatskog autokluba organizirana je prezentacija i simulacija prevrtanja vozila i dr.   

Foto: Marko Krstanović 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: