Mali Vetovčani velikog srca: “Igračkom do dječjeg osmijeha” u KBC-u Rebro Zagreb

Autor: DK

Učenici Područne škole Vetovo sa svojim su učiteljicama sudjelovali u humanitarnom projektu KBC-a Rebro Zagreb „Igračkom do dječjeg osmijeha“ u sklopu kojega se prikupljaju igračke i ostali pribor namijenjene najmlađim pacijentima. Učenici su odvojili svoje očuvane igračke, slikovnice i školski pribor te ih zajedno sa svojim ukućanima oprali, obrisali, dezinficirali i uredno zapakirali kao poklone. Tako priređene stvari donijeli su u školu. Ondje su ih sa svojim učiteljicama složili i pripremili za transport na KBC Rebro Zagreb.

blankGotovo svi učenici uključili su se u ovu akciju te su sa širokim osmijehom na licu donosili svoje igračke. Skupio se popriličan broj igračaka koje su sretno stigle na odredište uz pomoć gospodina Vedrana Hruške. Na kraju ove akcije svi zajedno su bogatiji za jedno lijepo iskustvo te prekrasan osjećaj kako je zajedništvo ugodno i lijepo te koju radost u srcu donosi poklanjanje i briga za druge.blank 

Učiteljice PŠ Vetovo Marijana Hruška, Marija Marjanović, Irena Smojver i Martina Škorvaga Zagrajšek imaju velike zasluge za ovaj krasan čin.

Izvor OŠ Zdenka Turkovića

Komentiraj:

blank