Mali nogometaši Dinama iz Vidovaca ruše sve pred sobom

Autor: DK

SJAJAN POSAO KRUNOSLAVA PRANJIĆA

Mlađe kategorije vidovačkog Dinama rade sjajan posao u svim natjecanjima, a posebno su uspješne dvije pionirske kategorije koje bez izgubljenog boda jure kroz svoje lige prema naslovu jesenskih prvaka.

Stariji pioniri su nakon 8 odigranih kola na maksimalna 24 boda, imaju 3 više od prvog pratitelja Papuka uz sjajnu gol razliku od 50 postignutih i samo 5 primljenih pogodaka. Među osam najboljih strijelaca lige čak ih je pola iz Dinama, s 11 listu predvodi Ivan Stahl iz Požege, a prvi pratitelji su mu s jednim manje dinamovi Marko Letinić i Filip Matošević, te Sandi Klajn iz Kutjeva. Od dinamovaca raspucani su i Filip Jakobović i Darijan Begović.

Mlađi pioniri su još raspucaniji iako zapravo ne drže čelnu poziciju svoje lige, ispred njih je Papuk s bodom prednosti ali i utakmicom više, tako da i mlađi Pranjićevi puleni mogu zasjesti na vrh. I oni su bez izgubljenog boda, u 8 odigranih utakmica postigli su nevjerojatnih 89 golova, a kao i starije kolege primili su ih samo 5. S obzirom na ovakav učinak neobično je da nemaju najboljeg strijelca, ponajviše zahvaljujući nevjerojantnom Tinu Bilešiću iz Rešetara koji je već na 27 golova, doduše iz dvije utakmice više no što ih imaju Dinamovci, ali je i dalje to fenomenalan učinak. Ispred Dinamovog prvog strijelca Tvrtka Jankovića je i Lipikov Leon Kaurin. Inače upravo je Janković najbolji igrač ove generacije, zaista imponira kako tako mlad dječak igra tako ozbiljan nogomet, svaki potez koji povuče na terenu ima smisla, definitivno je riječ o mladiću koji bi mogao napraviti lijepu karijeru.

Ogroman plus i njemu i svim ostalim talentiranim dečkima je njihov učitelj Krunoslav Pranjić koji se etablirao u prvog stručnjaka Požeštine kada je u pitanju rad s djecom. Kako se njegova ruka vidi u onom kako mu ekipe igraju i kakve rezultate postižu, još se bolje vidi u ponašanju te djece koje je besprijekorno! Za ovakve rezultate svakako valja zahvaliti i vodstvu kluba koje je u Vidovcima stvorilo uvjete za rad kojih se ne bi postidjeli niti puno veći klubovi!

Tekst: sportalo.hr

Foto: FB NK Dinamo Vidovci-Dervišaga

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića