Mala Kaptolčanka rodila se u autu hitne pomoći: Iris požurila na svijet

Autor: D.K.

POŽEGA/KAPTOL – Kad je razmišljala o najsretnijem trenutku u životu i rođenju svog djeteta, mlada majka iz Kaptola zasigurno nije ni sanjala da će se on dogoditi u vozilu hitne pomoći.

Naime, njezina tek rođena djevojčica požurila je na svijet i rodila se u vozilu hitne pomoći na putu od Kaptola do Požege.

Jutros oko 5 sati Hitna pomoć je dobila dojavu da trudnica iz Kaptola ima trudove te ju hitno treba prevesti u požešku bolnicu.

Nimalo neobična intervencija ipak je ovaj puta završila na neuobičajen način. Trudovi su postali sve učestaliji i porod je krenuo dok su još bili na putu prema Požegi.

Ubrzo je na svijet došla malena Iris. Kako neslužbeno doznajemo, porod je protekao u najboljem redu, a djevojčica i majka se osjećaju dobro. Jedino ne znamo koje će joj mjesto biti upisano kao mjesto rođenja, Kaptol, Požega ili ono gdje se u tom trenutku vozilo nalazilo.

Hrabroj majci i djevojčici želimo sreću i zdravlje, a sve ostalo u ovom je trenutku manje važno.

Foto: Ilustracija, D. Mirković, pozega.eu

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot