Mala Kaptolčanka rodila se u autu hitne pomoći: Iris požurila na svijet

Autor: D.K.

POŽEGA/KAPTOL – Kad je razmišljala o najsretnijem trenutku u životu i rođenju svog djeteta, mlada majka iz Kaptola zasigurno nije ni sanjala da će se on dogoditi u vozilu hitne pomoći.

Naime, njezina tek rođena djevojčica požurila je na svijet i rodila se u vozilu hitne pomoći na putu od Kaptola do Požege.

Jutros oko 5 sati Hitna pomoć je dobila dojavu da trudnica iz Kaptola ima trudove te ju hitno treba prevesti u požešku bolnicu.

Nimalo neobična intervencija ipak je ovaj puta završila na neuobičajen način. Trudovi su postali sve učestaliji i porod je krenuo dok su još bili na putu prema Požegi.

Ubrzo je na svijet došla malena Iris. Kako neslužbeno doznajemo, porod je protekao u najboljem redu, a djevojčica i majka se osjećaju dobro. Jedino ne znamo koje će joj mjesto biti upisano kao mjesto rođenja, Kaptol, Požega ili ono gdje se u tom trenutku vozilo nalazilo.

Hrabroj majci i djevojčici želimo sreću i zdravlje, a sve ostalo u ovom je trenutku manje važno.

Foto: Ilustracija, D. Mirković, pozega.eu

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: