Maestro Siniša Leopold, Ćiro i Štef na tradicionalnom druženju u vinskoj klijeti uzoritog vinskog kardinala Vlade Bauera /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Višegodišnja tradicija okupljanja, nakon festivalske večeri, „Zlatnih žica“ u vinogradu i klijeti uzoritog vinskog kardinala Vlade Bauera iznad Požege je nastavljena. I ovoga puta sastali su se Požežani i njihovi gosti, sudionici Festivala.

Uglavnom su to obiteljska druženja pa su se tako kod Vlade našli maestro Siniša Leopold, pjevači Ćiro Požeški i Štef, Požežani Zdravko Vujnović, Željko Pejković i Milan Piper, svi u pratnji supruga. Tu su bili i umirovljeni inspektor cestovnog prometa iz kapelačkog kraja Mato Benakić i poznati rudarski stručnjak, Požežanin Branimir Šimunović.

Supruga Magdalena i Vlado pripremili su slavonski ručak. Tako se na stolu našla goveđa juha, punjena paprika i prasetina sa ražnja. Za desert,  štrudl sa makom i orasima. Prije jela rakijca, a nakon aperitiva, vina graševina i sovinjon iz Vladinog vinograda.

Bila je tu i hladna plata s delicijama iz radionice donedavnog prvog čovjeka Županijskog lovačkog saveza Zdravka Vujnovića. Iznenađenje je pripremila trinaestogodišnja unuka Dea, inače učenica zagrebačke glazbene škole, koja je maestru Leopoldu otpjevala njegovu pobjedničku pjesmu na Festivalu 1990. godine  „Svirci moji“.

Foto: D. Mirković [FGAL id=261151]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: