Madlen Majetić treća u zemlji, a ekipa „Sokola“ drugoplasirana

Autor: Jelenko Topić

Među najboljim hrvatskim gimnastičarkama na završnici Državnog prvenstva pojedinačno višebojnog natjecanja u Osijeku nastupile su i mlade članikce požeškog Gimnastičkog društva „Sokol“ pod vodstvom trenera Zlatka Krakera Pište, a ostvarili su izuzetne rezultate. Tako su nastavile uspješnu seriju.

Madlen Majetić iz Gradca je nastupila u elitnom razredu gimnastičarki gdje je osvojila pojedinačno treće mjesto u višebojnom seniorskom B programu, te četvrto mjesto na preskoku u sklopu A programa, pa je nagrađena medaljom.

-Bilo je teško, ali su zbog truda i napornog rada ciljevci ostvareni – kazala nam je mlada Madlen učenica drugog razreda Matematičke gimnazije u Požegi, gdje je i uzorna učenica. Ona više od pet godina predano vježba u ovom klubu.

Ekipno je „Sokol“ zauzeo drugo mjesto iza „Hrvatskog sokola“ iz Karlovca.

-S obzirom na okolnosti zbog pandemije koronavirusa i smanjenih mogućnosti vježbanja uslijed preuređenja gimnastičke dvorane uz trud djevojaka i marljiv rad rezultati nisu izostali – istakao je trener Zlatko Kraker.

Požešku ekipu još su činile Klara Krmpotić iz Požege, juniorke Lana Majetić iz Gradca, Helena Obradović iz Jakšića i Rebeka Salak iz Požege,  zatim mlađe juniorke C programa Dora Satinović i Tena Jakoubek iz Požege, te Tea Paukner iz Požege među juniorkama C programa.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88