Lovcima povoljna kupovina lovačkih čizama

POŽEGA – Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak i član uprave d.d. „Borovo“ Slavko Marjančević potpisali su u Požegi ugovor o poslovnoj suradnji kojom se lovcima u našoj zemlji omogućuje kupovina lovačkih čizama pod povoljnim uvjetima.

-Želimo da naši lovci nose i koriste isključivo proizvode hrvatskih tvrtki što je i sada slučaj u vlastitoj prodavaonici našeg saveza u Zagrebu, a uz to lovci će predočenjem članske iskaznice HLS-a u svim prodavaocima „Borova“ moći kupovati lovačke čizme ovog proizvođača po cijeni nižoj za 20 posto – kazao je prilikom potpisivanja ugovora general  Dečak.

Zahvalu nakon potpisivanja je izrekao predstavnik „Borova“ Slavko Marjančević  istakavši da je ova lovačka čizma novi proizvod u njihovom asortimanu od ove godine, a kroz protekle mjesece korištenja  čizama iskustva lovaca su bila izuzetno dobra.

Đuro Dečak i Slavko Marijačević

-Nadamo se da je ovo prvi korak jer bi plasman lovačkih čizama proširili na susjedne zemlje, te kasnije EU – kazao je Slavko Marjančević i dodao da je počela serijska proizvodnja, te da do kraja godine očekuju plasman pet tisuća pari čizama koje daju po promotivnim cijenama što je dosta povoljnije od uvoznih proizvoda.

0 Comment

Send a Comment