Lovcima povoljna kupovina lovačkih čizama

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak i član uprave d.d. „Borovo“ Slavko Marjančević potpisali su u Požegi ugovor o poslovnoj suradnji kojom se lovcima u našoj zemlji omogućuje kupovina lovačkih čizama pod povoljnim uvjetima.

-Želimo da naši lovci nose i koriste isključivo proizvode hrvatskih tvrtki što je i sada slučaj u vlastitoj prodavaonici našeg saveza u Zagrebu, a uz to lovci će predočenjem članske iskaznice HLS-a u svim prodavaocima „Borova“ moći kupovati lovačke čizme ovog proizvođača po cijeni nižoj za 20 posto – kazao je prilikom potpisivanja ugovora general  Dečak.

Zahvalu nakon potpisivanja je izrekao predstavnik „Borova“ Slavko Marjančević  istakavši da je ova lovačka čizma novi proizvod u njihovom asortimanu od ove godine, a kroz protekle mjesece korištenja  čizama iskustva lovaca su bila izuzetno dobra.

Đuro Dečak i Slavko Marijačević

-Nadamo se da je ovo prvi korak jer bi plasman lovačkih čizama proširili na susjedne zemlje, te kasnije EU – kazao je Slavko Marjančević i dodao da je počela serijska proizvodnja, te da do kraja godine očekuju plasman pet tisuća pari čizama koje daju po promotivnim cijenama što je dosta povoljnije od uvoznih proizvoda.

Više iz kategorije