Lovci Sokolovca veselili se sa suprugama i prijateljima /FOTO/

Autor: D.K.

Zabavna večer članova lovačkog društva Sokolovac iz Požege, koje ima 53 lovca, pokazala je da oni ne vole samo lov, već i dobru zabavu i opuštanje čime su pokazali svoje zajedništvo.

Iako je društvo osnovano 10. listopada daleke 1957. godine ovo im je prva samostalna zabava, a ranije se uključivali na takve priredbe organizacijski i posjetom uključujući i na lovačke balove koji su održani u ovom kraju.

Zbog ograničenog prostora objekta Zlatni lug bilo je više od stotinu sudionika od čega su tridesetak lovci Sokolovca, a ostalo njihove supruge i prijatelji. Zanimanje za priredbu bilo je veliko.

Za sve sudionike bila je priređena tombola sa svim zgodicima koji dobivaju tako da su svi išli svojim domovima sa nagradama, koje su prikupili čelnici Sokolovca uz potporu sponzora. Zahvalili su sponzorima, a veliki doprinos u organizaciji uz predsjednika Vilija Šostara i njegovu suprugu dali su tajnik Ivica Fliszar, koji je vodio program, te ekonom Daniel Tomas i domar Ivan Begović.

Na početku priredbe pozdravne riječi sudionicima uputio je predsjednik Vili Šostar, koji je potom sa suprugom Melitu Tancoš Šostar počeo prvi ples, a za dobru zabavu do ranih jutarnjih sati pobrinuli su se požeški tamburaši Paori.

Tijekom večeri sve dame su dobili poklone organizatora. Čelništvo Sokolovca uputilo je zahvalu obitelji Thomasa Heinza Pandžića, te sinovima Leu i Teu, koji su članovi društva za potporu, a svi su zaključili da je to bila ugodna prekrasna večer i izrazili želju da se dogodine priredba ponovo organizira, te bude tradicionalna.

Foto: V.Š.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek