Lovci požeškog Sokolovca na izbornoj skupštini produžili mandat dosadašnjem predsjedniku Viliju Šostaru /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Pedesetak članova Lovačkog društva Sokolovac iz Požege na izbornoj skupštini prihvatili su izvješće o radu, te izabrali nova tijela udruge: predsjednik Vili Šostar izabran je da vodi društvo još slijedeće četiri godine, te Izvršni i Nadzorni odbor, Stegovni sud,  potpredsjednik je izabran Darko Mitrić, te tajnik Ivica Fliszar.

-Na početku četverogodišnjeg mandata produžili smo zakup za oba lovišta, izrađene su lovno-gospodarske osnove za njih, imali smo probleme sa štetama od divljači zbog naleta vozila što je kasnije riješeno na razini države – kazao je o izvješću predsjednik Šostar.

Uz potporu grada Požege, Požeško-slavonske županije i općine Brestovac izmijenjeno je krovište lovačkog doma, izgrađen betonski most preko potoka Javorak, postavljeni solarni paneli za električnu struju, uređen sanitarni čvor, te betoniran prilaz domu i nadstrešnici, a nabavljena je kosilica, te ceradom zatvorena terasa uz dom.

Odstrelom lisica priskrbili su 30 tisuća kuna od Ministarstva poljoprivrede, a postižu dobre rezultate u lovnom streljaštvu za koje je Davor Topol okupio ekipu, te imaju Dalibora Matića, županijskog pobjednika u disciplini karabin.

Uključuju se u niz manifestacija svoga kraja, a kroz navedeno razdoblje primili su u članstvo 14 novih lovaca. Predsjednik Vili Šostar zahvalio je svima na potpori i donacijama, te dosadašnjim članovima Izvršnog odbora na suradnji, dosadašnjem potpredsjedniku Ivici Fliszaru za pripremu projekata, voditelju lovno-gospodarske osnove Darku Mitriću na besprijekornom vođenju, lovnicima Tomislavu Kaplu i Tomislavu Maričeviću za organizaciju lovova, blagajniku Tomislavu Pamukliću na izvrsnim evidencijama, dosadašnjem tajniku Luki Berti na vođenju dokumentacije, kao i ekonomu Josipu Zirdumu i domaru Iliji Mandiću za održavanje objekata društva. 

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: