Lovci orljavačkog „Psunja“ proslavili svog zaštitnika zabavnom večeri sa suprugama i prijateljima /FOTOGALERIJA/

ORLJAVAC – Više od stotinu članova Lovačkog društva „Psunj“ iz Orljavca sa suprugama, te brojnim prijateljima zajednički su zabavnom večeri u njihovom lovačkom domu proslavili blagdan Svetog Huberta zaštitnika lovaca. Tako su orljavački lovci nastavili tradiciju slavlja svoga zaštitnika započetu prije desetak godina.

„Psunj“ broji 110 lovaca i najbrojnije je društvo u Požeško-slavonskoj županiji, a mogu se pohvaliti dobrim radom, te nizom uređenih lovno-gospodarskih i lovno-tehničkih objekata među kojima je i njihov reprezentativni lovački dom sa svim pratećim sadržajima smješten pokraj državne ceste Požega-Pakrac.

-Lijep pozdrav svima i zahvala za odaziv kako bi zajedno  proveli ugodnu večer u čast Svetog Huberta – istakao je obraćajući se sudionicima cjelovečernje priredbe predsjednik „Psunja“ Željko Lokner.

Njegovi vrijedni suradnici sami su priredili ovu večer, a nakon zajedničke večere veselje uz pjesme i ples potrajalo je do ranih jutarnjih sati.

Dobroj atmosferi dakako doprinijelo je šest članova tamburaškog sastava „Srce bećarsko“ pod ravnanjem Lea Pažina.

Orljavački lovci najavili su u svome domu svečani doček Nove 2019. godine za koju već primaju rezervacije, a nastupit će glazbeni sastav „Alfa“ pod vodstvom Darka Rodića.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment