Lovački dom dobio struju, a uređuju niz objekata /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

-Uz pomoć HEP-a, te sponzora Elektroteam i Niskogradnja Jurčak dovedena je električna energija u lovački dom što olakšava rad društva, a radili smo na uređenju gatera, te budućeg strelišta – istakao je u izvješću o radu u prošloj godini na godišnjoj skupštini požeškog Lovačkog društva Sokolovac njegov predsjednik Vili Šostar. Imaju više od 50 članova, gospodare sa dva lovišta, a u Brestovcu su ranije izgradili dom i gater za divlje svinje.

Tijekom niza radnih akcija uz uređenje doma, okoliša i objekata izmijenili su oznake lovišta, te izgradili tri spremišta za kukuruz.

-Vidljiv je napredak u radu ovog društva uključujući pomlađivanje, suradnja je stalno dobra tako da ćemo vam  i nadalje davati potporu u granicama mogućnosti – naglasio je obraćajući se skupštinarima predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.

Donijet je plan gospodarenja i raspored lova za slijedeću sezonu. Nastavit će održavati lovno-tehničke objekte, graditi spremišta za hranu, te uređivati buduće strelište i lovački dom zajedno sa pratećim sadržajima.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88