Lovački bal uz odabrane delicije, tamburaše i nagradne igre /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

PAKRAC-Pet lovačkih društava i to „Psunj“,“Fazan“ i „Košuta“ iz Pakraca, te „Jelen“ iz Lipika i „Slavuj“ iz Gaja u suradnji sa pakračkim Kulturno-prosvjetnim društvom „Sloga“ organizirali su Hrvatskom domu tradicionalni 6. Lovački bal koji je okupio oko 200 lovaca sa suprugama, te njihovim prijateljima. Tu je bilo i izaslanstvo Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije predvođeno predsjednikom Zdravkom Vujnovićem, te još nekoliko Požežana.

Pozdravne riječi uputili su Damir Grujić, predsjednik „Slavuja“ ističući da se priredbom odužuju svojim suprugama i obiteljima za odsutnost tijekom lovačkih aktivnosti, a predsjednik KPD “Sloga“ Damir Špančić se zahvalio lovcima za brojne aktivnosti i doprinos našoj sredini ilustrirajući to njihovim uključivanjem u obranu domovine čime se zaslužili najviša priznanja svojih gradova.

Tijekom cjelovečernjeg programa sudionici su kušali niz jela bogate lovačke kuhinje, lovci su ponudili i svoje suhomesnate delicije, priredili su izložbu lovačke opreme i trofeja, te tombolu sa niz vrijednih nagrada.

Za zabavno-glazbeni dio bio je zadužen sastav „Tamburaši bez imena“ pod vodstvom Zdravka Kneževića, a pokazali su širok repertoar držeći sudionike dugo vremena na plesnom podiju.

Po tradiciji organizirano je nekoliko zanimljivih nagradnih igara. U jednoj su sudjelovali bračni par iz svakog lovačkog društva, suprug je ležao na dvije velike lopte krećući se ka cilju, a supruga mu je pomagala prenoseći jednu loptu ispred druge kako on sa njih ne bi pao! Pobjednici su par Širac iz pakračkog “Fazana“ pa im je pripala nagrada umjetnička slika dar Županijskog lovačkog saveza.

/Foto: V.P./

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88