Lovački bal Brestovčana okupio 280 posjetitelja [FOTOGALERIJA]

Autor: Jelenko Topić

Kada jedno Lovačko društvo sa svega 41 članom organizira priredbu na kojoj je bilo 280 posjetitelja nikakav komentar nije potreban. To su učinili članovi LD Šljuka iz Brestovca u požeškoj Svečanoj dvorani Gloria. Uz lovce, njihove supruge i prijatelje iz požeškog kraja bilo je i gostiju iz Slavonskog Broda, Nove Gradiške i drugih mjesta.

Pozdravne riječi sudionicima je uputio predsjednik Šljuke Zdenko Petrović izražavajući zahvalnost za dobar odaziv.

Organizirajući Lovački bal po 12. puta Brestovčani su potvrdili svoju društvenost i spremnost da se razvesele u krugu svojih prijatelja. Šljuka ove jeseni navršava 95 godina postojanja, a prepoznati su u svojoj sredini zbog sudjelovanja u niz manifestacija.

Za ovu prigodu osoblje Glorije uz potporu lovaca pripremilo je večeru sa lovačkim specijalitetima. Bilo je to meso srne i jelena, u umaku sa lovačkim okruglicama.

Kao i protekle godine za dobru zabavu pobrinuli su svirači skupine Nazaro iz Nove Gradiške zajedno sa svojom pjevačicom inače Pleterničankom Anom Baketarić, koja je poznata sa naše estradne scene zbog nastupa na Zlatnim žicama Slavonije i Zlatnom glasu Zlatne doline gdje je izvodila svoje uspješnice.

Tako je bilo mnogo odabranih pjesama, plesni podij je bio dobro popunjen, a bilo je i slavonskih kola kao što su taraban, kukunješće i druga.

Organizatori su uz poomoć brojnih sponzora pripremili tombolu sa nizom vrijednih nagrada, a nakon ponoći za jednog lovca Darija Marčertića prireddili su iznenađenje čestitajući mu rođendan.

FOTO: D, Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek