Ljepote Papuka privlačne turistima: Kamp Duboka među najboljima u Hrvatskoj; posjećuju ga uglavnom stranci

Autor: D.K.

VELIKA – U potrazi za kampovima u područjima s očuvanom prirodom, više od 200 stranih turista ove je godine boravilo u Kamp odmorištu Duboka u Velikoj. Brojka nije velika, no daje razloga za optimizam. Riječ uglavnom o turistima iz zapadnoeuropskih zemalja koji znaju što hoće, a kamp Duboka u potpunosti je opravdao njihova očekivanja.

Kvalitetu kampa Duboka smještenog u parku prirode Papuk, prepoznala je i Komisija Kamping udruženja Hrvatske te je u sklopu 11. Kongresa hrvatskog kampinga održanog u šibenskom hotelskom naselju Solaris Javnoj ustanovi Park prirode Papuk dodijeljeno je priznanje odnosno oznaka kojim je Kamp odmorište Duboka svrstani među najkvalitetnije male kampove u Hrvatskoj.
Kamp je ujedno uvršten među 38 najboljih malih kampova Hrvatske u sklopu projekta certifikacije standarda kvalitete OK Mini Camps, projekta za poticanje kvalitete kampova i edukacije koje podržava Ministarstvo turizma.

– Izuzetno smo zadovoljni ovim prvim i izuzetno značajnim priznanjem za naše kamp odmorište za koje se nadamo da će u konačnici pridonijeti većoj posjećenosti, ali i dužem zadržavanju posjetitelja na području našeg Parka– izjavio je Alen Jurenac ravnatelj Parka prirode Papuk.

Podsjetimo, Kamp odmorište Duboka za posjetitelje je otvoreno u svibnju ove godine i u ovoj prvoj sezoni je ostvareno 320 noćenja.

Priznanje koje je kampu dodijeljeno potvrda je da u Parku prirode Papuk, pod čijim je upravljanjem odmorište Duboka, imaju dobru viziju razvoja turizma u ovom, Bogom danom području za cjelogodišnju turističku sezonu.

Da ne namjeravaju stati, već naprotiv, širiti i dalje turističku ponudu, potvrđuje i projekt u sklopu kojeg će, između ostaloga, biti otvorena Kuća Panonskog mora u Velikoj.

Vremena se očito mijenjaju i nove generacije ljudi konačno su prepoznale vrijednost i neiscrpnu ljepotu prirode Papuka te velikim potencijalima za razvoj turizma oboga kraja.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot