„LIJEPOM NAŠOM“ U POŽEGI: U prodaji ostalo još malo ulaznica

Autor: D.K.

blankPOŽEGA- Pred nam je snimanje popularnog glazbenog serijala Hrvatske televizije  „Lijepom našom“ ove srijede 8. ožujka u Sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“, a u čast dana grada Požege.

Kako smo pisali te večeri od 19 sati snimit će se dvije emisije „Lijepom našom“ svaka u dužini od 70 minuta, te će biti emitirane na Prvom programu HTV-a krajem ožujka i početkom travnja.

-Dali smo u prodaju 1400 ulaznica, dosta je već plasirano, preostalo je još malo, pa bi bilo dobro da ih zainteresirani čim prije dođu kupiti- kazala nam je Silvija Podoljak, direktorica Turističke zajednice grada Požege, koja je organizator požeške priredbe.

Prodaja ulaznica još traje i to isključivo u uredu Turističke zajednice Požege(A. Kanižlića 3) svakoga dana do 15 sati. Ulaznice se prodaju po popularnoj cijeni od 25 kuna, a prihod je sa ove priredbe tradicionalno usmjeren u humanitarne svrhe.

Nastupit će Gradsko KUD „Požega“, KUD „Ivan Goran Kovačić“ iz Velike, KUD „Požeška dolina“ iz Požege, Matica Slovačka „Kukučin Kuntarić“ iz Jakšića, KUD „Orljava“ iz Pleternice, Tamburaški komorni sastav Glazbene škole Požega, Zbor Ličkog zavičajnog društva“Vila Velebita“ iz Požege, zatim tamburaši „ Zlatna dolina“ i „Bekrije“također iz Požege, „ Arteški bunar“ iz Garčina, zapjevat će po tradiciji i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, tamburaši „Rubato“ iz Nove Gradiške, „Garavuše“ iz Kutjeva, osječki „Fijaker“, te solistice Ivana Kindl, Ana Rucner, Neda Ukraden, Vlatka Kopić Tena, Iva Ajduković i  Kostadinka Velkovska, solisti Mirko Švenda Žiga, Igor Delač, Đuka Čaić, Matko Jelavić, Ivan Zak, Vlado Kalember i  Boris Ćiro Gašparac.

Voditelj programa je Branko Uvodić, koji kao autor i urednik potpisuje sve emisije „Lijepom našom“.

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek