Legendarni Renault 6 proizveden ’73. godine iz popularne serije Crno-bijeli svijet stigao u Zagrađe: U njemu će se voziti i mladenci

Jerko Leko i Igor Ančurovski

Jerko Leko i Igor Ančurovski

ZAGREB/ZAGRAĐE – Zanimljiva priča dolazi iz Zagrađa. Obitelj Ančurovski iz tog živopisnog mjesta pored Pleternice odlučila se na vrlo zanimljiv potez. Naime, kupili su i prevezli u Zagrađe legendarni automobil Renault 6 star 43 godine.

– Slijedi uređivanje i restauracija od točka do krova. Kad smo ga kolega Ivan Kozumanac i ja te kolega Damir Peić koji je bio vozač “šlep službe” došli u Zagreb našli smo se na kavi s našim proslavljenim nogometašem Jerkom Lekom. Kroz priču smo spomenuli i legendarnog Renaulta. Leko je potom inicirao da će, kad restauriramo auto, doći do Slavonije i kumovati uređenju automobila – prepričava Igor Ančurovski, ponosni vlasnik ovog zanimljivog oldtimera.

Igor Ančurovcki

Kako je u posljednje vrijem sve modernije na mjesto izricanja sudbonosnog “DA” doći upravo u što starijem i neobičnijem prijevoznom sredstvu, Igorov Renault zasigurno će biti jedna od atrakcija na budućim vjenčanjima u Požeštini, a i šire.Renault iz 1973.

Nakon što ga u potpunosti glacne i ovaj će Renault postati dio voznog parka nekih budućih mladenaca, no samo na jedan dan. Dovoljno da se pamti cijeli  život.Renault iz 1973.

Jerko Leko i Igor Ančurovski

Renault iz 1973.

0 Comment