„LEDIĆ CATERING“: Anđelko Ledić nastavlja tradiciju „Anđeoske kuhinje“, a nude gablece, te dostavu hrane i pripremu na vašoj lokaciji

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Na lokaciji u Njemačkoj ulici broj 1 u Požegi proteklih dana počeo je s radom „Ledić catering“ čime je ugostiteljska ponuda požeškog kraja značajno obogaćena tim prije što je riječ o iskusnom meštru domaće kuhinje poznatog iz televizijske emisije „Anđeoska kuhinja“ koju nekoliko godina emitiraju brojne TV u našoj zemlji, te susjednoj Bosni i Hercegovini. Time se nastavlja tradicija spravljanja delicija “Anđeoske kuhinje“,a Ledić je višestruko nagrađivan na niz državnih natjecanja,predsjednik je Udruge kuhara Požeško-slavonske županije i stručni nastavnik kuharstva u srednjim školama.

-Zbog brzog načina života želimo vratiti žlicu na naše stolove osobito za gablec i doručak pa svakog dana od 9 do 14 sati pripremamo jela i dostavljamo na različite adrese i to po prihvatljivim i izuzetno popularnim cijenama – kaže nam Anđelko Ledić i dodaje da svakodnevno u ponudi cijeli pečeni pilići,zatim bečki odrezak od piletine(sve sa različitim prilozima i salatom), a uz to ovisno o danu pripremaju čobanac,batak i zabatak u umaku od šampinjona,kelj sa faširanim, sarmu sa slanim krumpirom,grah s domaćom kobasicom,pljeskavice sa pekarskim krumpirom,svinjsko pečenje u umaku,varivo sa kranjskom kobasicom,fiš paprikaš sa tjesteninom,pohani som sa grah salatom i drugo.

Pored toga catering usluge od 10 osoba na više obavljaju u bilo kojem terminu,te pripremaju i dovoze niz specijaliteta potrebnih za različite svečanosti, prezentacije, obljetnice, rođendane, dočeke gostiju u svatovima i drugo s tim da se narudžbe za catering primaju od 8 do 20 sati na telefone 099 411 4119 ili 098 169 30 32.

-Nabavljena je pokretna kuhinja pa pripremu hrane možemo vršiti i na drugim lokacijama ovisno o želji naručitelja što je posebno zanimljivo za izlete,fešte, obljetnice poduzeća i sve vrste obiteljskih svečanosti, a posebne pogodnosti dajemo za tvrtke i ustanove ovoga kraja – nastavlja Ledić koji je zajedno sa suprugom nositelj ovog obiteljskog posla.
„Ledić catering“ za turiste i izletnike koji pohode ovaj kraj ima prezentaciju tradicionalnih starih jela ovoga kraja poznatih kroz projekt „Muzej u loncu“ kao što su vinogradarski ćevap, guščji paprikaš, drevni kolači gojtani i druge slastice.

Uz brojeve mobitela 0994114119 i 0981693032 narudžbe su moguće na e-mail ledic.andjelko@gmail.com, a slikovni prikaz ponude jela za catering možete pogledati na facebook stranici Anđelko Ledić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88