Ledena čarolija u Požegi: “Dođite, zabavite se i uživajte” /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

POŽEGA – Požežani koji su to priželjkivali unatrag nekoliko godina, od onih najmanjih do najstarijih generacija, od 5.prosinca 2017. do 7.siječnja 2018. godine će moći uživati u “Slavonskoj božićnoj bajci” na Sportsko-rekreacijskom centru Požega i klizati do mile volje. Klizalište će biti otvoreno za sve zainteresirane od 10 do 22 sata, a tu su i brojni popratni sadržaji za one koji se baš i ne usuđuju stati na ledenu površinu.

Klizalište je postavljeno na košarkaškom igralištu, a prve elegantne korake na ledu otplesale su Požeške mažoretkinje. Kako je prosinac vrijeme darivanja, zabave i dobrih želja, organizatori su se pobrinuli smjestiti sve to u jedan paket – i dar i zabavu i dobre želje.

Dar je besplatna škola klizanja koja počinje 8. prosinca. Potrebno je samo unajmiti klizaljke po deset kuna, a poduka je potpuno besplatna. A zabava i želje? Pa, večeras su pušteni i lampioni dobrih želja pri čemu je zabava bila upaliti ih na pravi način te u pravo vrijeme s pravom željom pustiti ih u nebo u čemu se okušao i prvi čovjek grada – gradonačelnik Darko Puljašić.

Naravno, on je dobre želje uputio svima.

-Dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujem svima koji su se uključili. Sve vas pozivam da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Uz klizalište, u Slavonskoj božićnoj bajci svaki dan očekuje vas neko drugo zbivanje, najviše za najmlađe, ali i one nešto starije sugrađane. Održavat će se božićne predstave, a bit će i proslava Dječje nove godine 31.12., u 16 sati, uz popratni program i novogodišnju predstavu. Uz sve to, tu je i bogata eno-gastro ponuda za one s manje sportskog, a više sladokusnog duha. Što još reći – ‘ajmo na klizalište!

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot