Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ledena čarolija u Požegi: "Dođite, zabavite se i uživajte" /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Ledena čarolija u Požegi: Požega.eu | Ledena čarolija u Požegi:

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA – Požežani koji su to priželjkivali unatrag nekoliko godina, od onih najmanjih do najstarijih generacija, od 5.prosinca 2017. do 7.siječnja 2018. godine će moći uživati u “Slavonskoj božićnoj bajci” na Sportsko-rekreacijskom centru Požega i klizati do mile volje. Klizalište će biti otvoreno za sve zainteresirane od 10 do 22 sata, a tu su i brojni popratni sadržaji za one koji se baš i ne usuđuju stati na ledenu površinu.Klizalište je postavljeno na košarkaškom igralištu, a prve elegantne korake na ledu otplesale su Požeške mažoretkinje. Kako je prosinac vrijeme darivanja, zabave i dobrih želja, organizatori su se pobrinuli smjestiti sve to u jedan paket – i dar i zabavu i dobre želje.

Dar je besplatna škola klizanja koja počinje 8. prosinca. Potrebno je samo unajmiti klizaljke po deset kuna, a poduka je potpuno besplatna. A zabava i želje? Pa, večeras su pušteni i lampioni dobrih želja pri čemu je zabava bila upaliti ih na pravi način te u pravo vrijeme s pravom željom pustiti ih u nebo u čemu se okušao i prvi čovjek grada – gradonačelnik Darko Puljašić.Naravno, on je dobre želje uputio svima.

-Dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujem svima koji su se uključili. Sve vas pozivam da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu - rekao je gradonačelnik Puljašić.

Uz klizalište, u Slavonskoj božićnoj bajci svaki dan očekuje vas neko drugo zbivanje, najviše za najmlađe, ali i one nešto starije sugrađane. Održavat će se božićne predstave, a bit će i proslava Dječje nove godine 31.12., u 16 sati, uz popratni program i novogodišnju predstavu. Uz sve to, tu je i bogata eno-gastro ponuda za one s manje sportskog, a više sladokusnog duha. Što još reći - ‘ajmo na klizalište!

/Foto: D. Mirković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.