„Ledena berba“ zapjevala i zasvirala starim osobama /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

VELIKA – Tradicionalno već nekoliko godina, pa tako i ove godine, članovi Matice umirovljenika općine Velika pohodili su pred Božićne blagdane svoje vršnjake u Domu za starije i nemoćne osobe u tom mjestu.

Tamo ih je bilo tridesetak, a pozdravne riječi korisnicima uputio je Konrad Katić, predsjednik Matice umirovljenika, dok se korisnica Marija Dukmenić zahvalila na ovom gostovanju.

Tijekom dvosatnog programa gosti, odnosno njihova glumačka skupina „Naša mala družina“ izvela je igrokaz „Ispovijed“ kojega je napisala članica družine Marija Iličić. Uz to Kata Tutić i Marija Iličić čitale su svoje pjesme.

Pored toga mješovita pjevačka skupina umirovljenika i svirački sastav „Ledena berba“ izveli su nekoliko vlastitih pjesama sa svoja dva objavljena albuma koje je napisao i uglazbio njihov voditelj Konrad Katić, a još su svirali i pjevali popularne narodne i slavonske pjesme, kao i glazbu za ples tako da su sudionici susreta zaplesali.

Korisnici veličkog doma nisu krili oduševljenje ovim nastupom, a ravnateljica Mirjana Novak izrazila je želju da umirovljenici češće pohode korisnike. Gosti su korisnike darivali korpama sa voćem.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek