KUTJEVO TRAUBI – okus kakav još niste doživjeli!

Autor: PROMO

Inovacija vinarije KUTJEVO dolazi u zlatno-žutom, aromatiziranom Traubi Vinu koje će vas osvojiti svakom kapi bogate, vibrantne te profinjene arome stvorene za ugodna druženja i uživanja.

Doživite čaroliju okusa uz inovaciju vinarije KUTJEVO, jedinstveno aromatizirano piće na bazi vina – Traubi Vino. Neodoljivo aromatično osvježenje dolazi u svakoj kapi ovog jedinstvenog pića unutar kojega se skladno sljubljuje vibrantni karakter, voćnost i svježina primarnih aroma mlade graševine i zavodljivost te punina okusa muškatnih nota. Osvježavajućeg karaktera, niskog alkohola i kristalne zlatno-žute boje sa zelenim nijansama, oduševljava nježnim, svilenim i bogatim okusom.

„Traubi Vino je kreirano s željom da javnosti predstavimo proizvod koji će iznenaditi ljubitelje aromatiziranih pića, osobito one koji uživaju i traže drugačiju vrstu okusa. Osim kraljice vinogorja – sorte graševine, u našim vinogradima njegujemo brojne druge sorte, od kojih smo za Traubi Vino izdvojili aromatični muškat. Grožđe za Traubi Vino selekcioniramo i beremo s vinograda koji se nalaze na južnim padinama Papuka i Krndije, a nakon berbe isto toliko pažnje posvećujemo proizvodnom procesu gdje pažljivo kontroliramo proces fermentacije mladog vina te čuvanje mošta na nižim temperaturama kako bismo zadržali bogatu koncentraciju aroma. Trendovi na vinskim scenama diljem svijeta dali su nam ideju da spomenute sorte spojimo u lagano, aromatizirano piće s vrlo niskim alkoholima u kojima će uživati kako ljubitelji vina, tako i oni koji traže drugačiju vrstu proizvoda. Kupažom mlade, svježe graševine i muškata, dobili smo jedinstveno aromatizirano piće zeleno-zlatne boje, punijeg okusa i ekspresivnog završetka koje osvaja na prvo kušanje“, poručuje iz vinarije KUTJEVO.

Traubi Vino predstavlja idealno piće za druženja, savršeno nadopunjujući bogate okuse delicija, poput specijaliteta od buče, kestena te tradicionalnih slastica s orasima, medom, jabukama, makom ili krem sirom. Fina voćnost, skladna suptilnost i elegantna svježina dominiraju u ovom svilenom, pitkom piću. Traubi Vino kušajte rashlađeno na 8 – 10 °C i prepustite se užitku koji će se razviti u svakoj kapi ovog jedinstvenog pića.

Traubi Vino potražite u specijaliziranim vinotekama, kod distributera vina, u bolje opremljenim retail trgovinama ili ga naručite putem webshopa vinarije KUTJEVO.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88