Kutjevo se ponosi ljudima treće životne dobi jer su primjer zajedništva i suradnje

Autor: Jelenko Topić

KUTJEVO – Matica umirovljenika grada Kutjeva na svečanoj skupštini pred blagdane predstavila je ovogodišnji rad, te svoj mješoviti pjevački zbor pod vodstvom Ljerke Šestak.

-Okupljamo se dva puta tjedno, pjevački zbor je imao nastupe na svim prigodama u ovom kraju, te predstavljao županiju na 5. Susretu pjevačkih skupina umirovljenika Hrvatske u Zagrebu, a provodimo niz aktivnosti za članstvo ostvarujući dobru suradnju s gradskim čelništvom, planinarskim društvom „Vidim“, udrugom „Kutjevački vinari“ i drugima – kazao je u izvješću predsjednik Matice umirovljenika Kutjeva Nediljko Nenadić koji je u znak zahvalnosti za rad voditeljici zbora Ljerki Šestak uručio cvijeće. Ona je tom prigodom istakla da zbor i ovi ljudi čine temelj udruge umirovljenika, te da su učinili sve kako bi bili bolji od drugih, a najavila je dogodine vlastiti glazbeni album zbora.

– Vi ste u četiri godine napravili mnogo i bili uspješni domaćini smotre pjevačkih skupina županije – istakao je u pozdravnoj riječi Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Pohvale radu zbora uputio je Andrija Bošković, Marija Kukić je istakla aktivnosti članova u požeškoj udruzi pjesnika i likovnjaka „Matko Peić“,a Nada Razumović, predsjednica PD „Vidim“ pozdravila je skup ispred te udruge.

-Ponosan sam na sve vas, možete biti primjer zajedništva i suradnje, a svojim aktivnostima na najbolji način promovirate naš grad – stoji u poruci gradonačelnika Josipa Budimira koju je pročitao njegov izaslanik Pile Miškić.
Tijekom druženja nastupio je glazbeni duo „Maligani“ iz Kutjeva, a nazočili su čelnici udruga umirovljenika iz gradova i općina ove županije.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek