Požega.eu

Kutjevo se ponosi ljudima treće životne dobi jer su primjer zajedništva i suradnje

PRIJE 6 GODINA
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Kutjevo se ponosi ljudima treće životne dobi jer su primjer zajedništva i suradnje Požega.eu | Kutjevo se ponosi ljudima treće životne dobi jer su primjer zajedništva i suradnje

PRIJE 6 GODINA
JELENKO TOPIĆKUTJEVO – Matica umirovljenika grada Kutjeva na svečanoj skupštini pred blagdane predstavila je ovogodišnji rad, te svoj mješoviti pjevački zbor pod vodstvom Ljerke Šestak.-Okupljamo se dva puta tjedno, pjevački zbor je imao nastupe na svim prigodama u ovom kraju, te predstavljao županiju na 5. Susretu pjevačkih skupina umirovljenika Hrvatske u Zagrebu, a provodimo niz aktivnosti za članstvo ostvarujući dobru suradnju s gradskim čelništvom, planinarskim društvom „Vidim“, udrugom „Kutjevački vinari“ i drugima - kazao je u izvješću predsjednik Matice umirovljenika Kutjeva Nediljko Nenadić koji je u znak zahvalnosti za rad voditeljici zbora Ljerki Šestak uručio cvijeće. Ona je tom prigodom istakla da zbor i ovi ljudi čine temelj udruge umirovljenika, te da su učinili sve kako bi bili bolji od drugih, a najavila je dogodine vlastiti glazbeni album zbora.

- Vi ste u četiri godine napravili mnogo i bili uspješni domaćini smotre pjevačkih skupina županije – istakao je u pozdravnoj riječi Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Pohvale radu zbora uputio je Andrija Bošković, Marija Kukić je istakla aktivnosti članova u požeškoj udruzi pjesnika i likovnjaka „Matko Peić“,a Nada Razumović, predsjednica PD „Vidim“ pozdravila je skup ispred te udruge.

-Ponosan sam na sve vas, možete biti primjer zajedništva i suradnje, a svojim aktivnostima na najbolji način promovirate naš grad – stoji u poruci gradonačelnika Josipa Budimira koju je pročitao njegov izaslanik Pile Miškić. Tijekom druženja nastupio je glazbeni duo „Maligani“ iz Kutjeva, a nazočili su čelnici udruga umirovljenika iz gradova i općina ove županije.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo