Kutjevo dobiva udrugu za svoju promociju

Autor: D.K.

KUTJEVO – Inicijativna sjednica s ciljem osnivanja Udruge za promociju Kutjeva održana je u nazočnosti dvadesetak građana iz Kutjeva, a glavni inicijator održavanja sjednice bio je Ante Pavković, nekadašnji gradonačelnik tog grada.

Prisutni građani podržali su inicijativu tako da će se pristupiti osnivanju udruge donošenjem Statuta i registraciji nove udruge prema svim zakonskim odredbama.

Inicijativni odbor pozvao je sve građane Kutjeva da se odazovu i uključe u rad udruge posebno one mlađe generacije koje mogu dati veliki doprinos u promociji svog grada kako bi se napravio napredak tamošnjeg kraja.

-Na sjednici smo se na neki način dogovorili u što bi se tko mogao uključiti kako bi se pripremilo sve ono potrebno za osnivanje udruge. Mislim da je ovakva udruga potrebna. Na inicijativnoj sjednici smo posebno naglasili kako se ne radi o osnivanju udruge koja će imati bilo koji politički predznak. Udruga neće imati nikakvu paralelnu vlasti kako prema lokalnoj tako i turističkoj zajednici. Želimo napraviti i biti sudionici u nečemu što će ostati mlađim generacijama na kojima svijet i ostaje. Mnogo je toga u što se kao udruga želimo uključiti kako bi aktivirali mnoge resurse kojima naš grad danas raspolaže, što je ili neiskorišteno ili jako slabo iskorišteno – rekao je jedan od inicijatora osnivanja udruge Ante Pavković koji je naglasio kako postoje i razne mogućnosti dobivanja sredstava iz EU fondova koja mogu dobiti neprofitne organizacije koje budu imale kvalitetne i opravdane projekte.

U prvoj polovini prosinca trebala bi se održati Osnivačka skupština udruge na kojoj će biti predloženi i izabrani kandidati za sva tijela koja budu predviđena Statutom.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot