Kutjevo brine o svojim poduzetnicima: Javite se na natječaj i ostvarite pravo na potpore

Autor: D.K.

KUTJEVO – Grad Kutjevo i tamošnji mladi i agilni gradonačelnik Josip Budimir, drugu je godinu, u gradskom proračunu, uz potporu i podršku gradskih vijećnika, osigurao financijska sredstva kao potporu poduzetnicima, subjektima malog gospodarstva, kroz Program poticanja malog i srednjeg poduzetništva grada Kutjeva. Potpore će moći ostvariti isključivo oni korisnici koji posluju na području grada Kutjeva, kako je opisano u Javnom pozivu, POGLEDAJ OVDJE.

Korisnik koji želi ostvariti pravo na potporu mora imati najmanje jednog zaposlenog ne neodređeno vrijeme, uključujući vlasnika odnosno vlasnicu i ne mogu biti fizičke i pravne osobe koje obavljaju slobodnu djelatnost, na način opisan u Javnom pozivu. Pravo na potporu ne mogu ostvariti niti subjekti nad kojima je otvoren stečajni ili predstečajni postupak te likvidacija.

Potpore se mogu ostvariti kroz nekoliko mjera koje su opisane u Javnom pozivu i Programu poticanja malog i srednjeg poduzetništva grada Kutjeva za 2017. godinu, POGLEDAJ OVDJE i to najviše do 50 tisuća kuna koliko može ostvariti jedan korisnik u jednoj godini. Bespovratne potpore se mogu dobiti i za dio pokrića nastalih troškova u tekućoj 2017. godini.

Na web stranici grada Kutjeva mogu se pronaći sva potrebita pojašnjenja i obrasci koje je potrebno popuniti i zatražiti financijsku potporu, POGLEDAJ OVDJE.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: