Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Kutjevčanin Luka Gjajić zauzeo treće mjesto na 48. Memorijalnoj utrci Zvonka Panežića

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Kutjevčanin Luka Gjajić zauzeo treće mjesto na 48. Memorijalnoj utrci Zvonka Panežića Požega.eu | Kutjevčanin Luka Gjajić zauzeo treće mjesto na 48. Memorijalnoj utrci Zvonka Panežića

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kutjevčanin Luka Gjajić zauzeo je treće mjesto na 48. Memorijalnoj utrci Zvonka Panežića, održanoj u Požegi ovog vikenda koja je krenula kod Vojarne 123. brigade Hrvatske vojske, a završila u Velikoj. Utrka je bila duga 15 kilometara, a okupila je oko tridesetak trkača u obje kategorije.

Organizator utrke je Atletski klub Požega, a pokrovitelj Grad Požega. Natjecanje nosi ime po legendarnom profesoru požeške Gimnazije Zvonku Panežiću, koji je započeo trčanje prema Velikoj kako bi popularizirao zdrav način života i trčanje na srednje i duge pruge.

Luka Gjajić, koji dolazi iz Kutjeva, ostvario je sjajan rezultat osvojivši treće mjesto u utrci. Drugo mjesto osvojio je njegov prijatelj i sparing partner Vedran Kelemen, dok je prvo mjesto pripalo Antoniu Đurčeviću.

Nakon uništenja požeškog atletskog stadiona 1998. godine, tradicionalni atletski memorijal “Zvonka Panežića” postao je ključan za održavanje atletskog života u Požegi. Ove godine, utrka je okupila brojne ljubitelje trčanja i atletike te je ponovno pokazala važnost ovog sporta za zdrav život i tjelesnu kondiciju.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.