Požega.eu

Kutjevački pjevači treće dobi predstavljali županiju na državnim susretima /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Kutjevački pjevači treće dobi predstavljali županiju na državnim susretima /FOTO/ Požega.eu | Kutjevački pjevači treće dobi predstavljali županiju na državnim susretima /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
JELENKO TOPIĆKUTJEVO/ZAGREB – Mješovita pjevačka skupina Matice umirovljenika grada Kutjeva nastupila je na petim Susretima glazbenih i pjevačkih skupina Matice umirovljenika Hrvatske održanim u koncertnoj dvorani „Globus“ na Zagrebačkom velesajmu gdje su predstavljali umirovljenike Požeško-slavonske županije.

-Izveli smo dvije pjesme „Baš usred našeg sela“ i „Graševina“ kojima smo pokazali iz kojega kraja dolazimo – kazao nam je Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika grada Kutjeva.

Raspjevani Kutjevčani i Kutjevčanke nastupili su pod ravnanjem svoje stalne i dugogodišnje umjetničke voditeljice Ljerke Šestak koja ih je dobro pripremila za ovaj nastup uključujući brojne probe skupine, a potporu za to gostovanje dali su im grad Kutjevo i Vinarija Krauthaker.  

Prije nastupa u Zagrebu ova pjevačka skupina krajem rujna uspješno je nastupila na Susretima pjevačkih i glazbenih skupina svoje županije održanima u Požegi.

/Foto: Mirko Cenbauer/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo