Kutjevački gradonačelnik najsiromašniji dužnosnik u Požeško-slavonskoj županiji: Živi od plaće 10 tisuća kuna, nije oženjen, nema ušteđevine, nema kuću niti stan, nema kredita – samo „skromno“ osobno vozilo Passat!

Autor: D.K.

Analizirajući imovinske kartice dužnosnika s područja Požeško-slavonske županije, gradonačelnika i načelnika općina lako je doći do zaključka da je od njih svih „financijski i materijalno“, ali ne duhom, najsiromašniji kutjevački gradonačelnik Josip Budimir.

Imovinska kartica, koja bi trebala biti ažurirana početkom svake kalendarske godine ili stupanjem na dužnost, jasno govori da Budimir nije oženjen, nema financijske ušteđevine, nema kuću niti stan, nema obveze po bilo kakvim kreditima – samo „skromno“ osobno vozilo Pasaat iz 2011. godine proizvedeno, naravno ako je taj podatak vjerodostojan.

Neki će reći da je to pozitivan primjer te da Budimir, koji živi u stambenom objektu s roditeljima, i ne može uz tako skromnu neto plaću od 10.631,64 kune, koliko je navedeno u imovinskoj kartici, imati vrijedne nekretnine i pokretnine. Drugi su možda mišljenja da je kutjevački gradonačelnik slabo snalažljiv i da nije vješt kao neki u stvaranju vrijedne imovine, malo kreditnim zaduženjem uz preostali dio iz nekakvih drugih (ne)dozvoljenih primanja kao neke njegove kolege koje imaju ne samo kuću već impozantnu vilu i luksuzni automobil novijeg godišta.

Barem za sada, koliko je poznato, Budimir nije na meti istražitelja zbog imovine i prljavih rabota u svom dužnosničkom poslovanju. Naglašavamo, za sada! Ne bi trebao on strahovati kao neki i slobodno može bezbrižno po nekoliko puta negdje godišnje otputovati i odmoriti umornu dušu jer nije lako biti gradonačelnik jednog gradića poput Kutjeva. Ne treba previše brinuti jer ima odane bliže suradnike i ne mali broj drugih zaposlenika, rodbine, kumova te bliskih osoba u gradskoj upravi i povezanim tvrtkama, institucijama i ustanovama koji ga mogu dostojno zamijeniti.     

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot