Kutjevačka vinarka Zorica Tandara ugostila više od 200 prijatelja i poslovnih partnera na proslavi Martinja /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

KUTJEVO –Brojni prijatelji i poslovni partneri kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja odazvali su se pozivu poznate kutjevačke vinarke Zorice Tandare koja već dugi niz godina na tradicionalan način slavi Martinje, manifestaciju u kojoj se mošt pretvara u vino kojeg blagoslivlja jedan od vinskih biskupa ili kardinala.

Ovogodišnju ceremoniju krštenja mošta u vino predvodio je kutjevački vinski biskup Fio u asistenciji svojih pomoćnika – ministranata Ljubana Čolića iz Vidovaca i Željka Beljana iz Rijeke.

Na proslavi Martinja kod vinarke Zorice okupilo se više od 200 uzvanika, na kojoj je među njima odabran ovogodišnji vinski kum Ivan Novak iz Marine pokraj Trogira koji je časnu dužnost preuzeo od Ante Pavlovića iz Zoljana pokraj Našica.

Uz odličnu gastronomsku ponudu i degustaciju vinske kapljice koja nikoga nije ostavila na samo jednoj čašici za zabavu su bili zaduženi Kutjevački maligani.

/Foto: D. Mirković/

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek