Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Križni put mladih Požeške biskupije: Više od 500 pješaka hodočasnika na 45 kilometarskom putu /FOTO GALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Križni put mladih Požeške biskupije: Više od 500 pješaka hodočasnika na 45 kilometarskom putu /FOTO GALERIJA/ Požega.eu | Križni put mladih Požeške biskupije: Više od 500 pješaka hodočasnika na 45 kilometarskom putu /FOTO GALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA - Na ovogodišnji XIX. biskupijski križni put mladih Požeške biskupije zaputilo se više od 500 mladih ali i onih malo starijih generacija. Križni put krenuo je iz župe Ruševo, u čaglinskoj općini, kojem je krajnji cilj doći do požeške Stolne crkve, Katedrale sv. Terezije Avilske 26. ožujka u kojoj će biti svečano euharisatijsko slavlje s počekom u 18 sati.

Križni put mladih kretat će se, uz zaustavljanje na postajama križnog puta, od Ruševa prema Čaglinu, Kutjevu, Jakšiću i Požegi.

Program križnoga puta započeo je okupljanjem u Ruševu u crkvi Uzašašća Isusovog odakle su se pješaci hodošasnici zaputili prema Čaglinu gdje je bio upriličen kraći odmor. Iz čaglina je pokret preko Latinovca, Poreča i Bekteža prema Kutjevu gdje će biti upriličen prigodni program i noćenje u osnovnoj školi.

U nedjelju 26. ožujka u 8,00 sati iz Kutjeva se kreće preko Jakšića prema katedrali u Požegu gdje će biti završetak kržnog puta mladih sa svečanom svetom misom u 18.00 sati.

/Foto: Marko Krstanovicć/   

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.