Krivotvorena vozačka, šumska krađa, pronalazak počinitelja prometne nesreće, vožnja automobila sa 1,32 promila

Autor: DK

POŽEGA -Prilikom kontrole prometa, u četvrtak, 9. ožujka 2017. godine, oko 10 sati u Kaptolu u Vinogradskoj ulici policijski službenici su zatekli 72-godišnju vozačicu osobnog automobila marke „Ford“, švicarskih registarskih oznaka, koja je upravljala vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i koja je koristila krivotvorenu vozačku dozvolu zbog čega protiv nje slijedi kaznena i prekršajna prijava.

Policijskim službenicima je prijavljena i šumska krađa. naime, unazad nekoliko mjeseci u šumskom predjelu u blizini mjesta Donji Grahovljani nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je nekoliko stabala bagrema i time oštetio Šumariju Pakrac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojega slijedi kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su utvrdili da je počinitelj prometne nesreće koja se dogodila 1. ožujka 2017. godine u Požegi na Trgu Svetog Trojstva. 49-godišnjak koji je uslijed nepropisne vožnje unatrag osobnim automobilom marke „VW“, požeških registarskih oznaka, oštetio parkirani osobni automobil marke „Opel“, također požeških registarskih oznaka napustio je mjesto prometne nesreće zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

U petak, 10. ožujka 2017. godine, oko 2 sata u Požegi u Ulici hrvatskih branitelja policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 25-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,32 promila. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: